Bihter filminin Firdevs’i dudak uçuklattı. Hande Ataizi’den şok eden tarz!

Aşk-ı Memnu dizisinden uyarlanan Bihter filminde ‘Firdevs’ karakterini canlandıran Hande Ataizi galaya büyük ses getirdi. Tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan Ataizi, bilekliğin fiyatıyla duyanları şoke etti.

Bihter filminin Firdevs’i dudak uçuklattı. Hande Ataizi’den şok eden tarz!
Bihter filminin Firdevs’i dudak uçuklattı. Hande Ataizi’den şok eden tarz!
GİRİŞ 18.11.2023 11:50 GÜNCELLEME 18.11.2023 13:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarzı ile göz kamaştıran Hande Ataizi, Bihter filminin galasına yine tüm dikkatleri üzerine topladı. Hande Ataizi’nin yanı sıra başrol Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği eşofmana benzeyen elbise tarzı ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Bihter'in Firdevs'i Hande Ataizi'nin kıyafetini tamamladığı bilekliğin fiyatı ise dudak uçuklattı.

1 MİLYON DOLAR EDEN BİLEKLİK!

En son Camdaki Kız dizisi ile seyircilerle buluşan Hande Ataizi, dizinin bitiminden kısa bir süre sonra Halid Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan 'Bihter' filminde Firdevs Hanım karakterini üstlendi.

Bihter filminin galasında tüm oyuncular kırmızı halıda boy gösterirken gözler Hande Ataizi’nin tarzına çevrildi. Şık elbisesi ile göz kamaştırırken takılarının fiyatı adından söz ettirdi.

Hande Ataizi’nin galada taktığı bileklik sıradan bir bileklik değildi. Takı firması tarafından bilekliğin bir milyon dolar olduğunu doğrulandı. Ünlü oyuncu, mücevheri alırken yanında iki tane de koruma geldiği belirtildi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Melih 5 ay önce Şikayet Et
    Halid Ziya usaklıgil'in oğlu Vedat usaklıgil'in hayatını araştırın. :) Avrupa'da kütüphanelerde mevcut siz google'dan bakın
    Cevapla
  • Sivaslı 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun hiçbir haber değeri yok, film reklamı yapmak için mücevher firmasıyla anlaşmalı kiralama yöntemidir, hande ataizi 1 milyon dolara bir bileklik alacak kadar zengin biri değil, onu alabilmesi için en az 400 milyon dolar parası olması lazım, ozaman bile almaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!