Avşar kızından korkutan gelişme: Koronovirüse yakalandı!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'dan hayranlarını üzen haber geldi. İstanbul'da akşam saatleri sahne alacak olan Hülya Avşar'ın koronavirüsle mücadele ettiği duyuruldu. Programlarını iptal etmek zorunda kalan Avşar kızı istirahatte.

Avşar kızından korkutan gelişme: Koronovirüse yakalandı!
Avşar kızından korkutan gelişme: Koronovirüse yakalandı!
GİRİŞ 26.11.2023 12:11 GÜNCELLEME 26.11.2023 12:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Masumiyet dizisi ve ardından Yıldız De Bana adlı program ile sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Hülya Avşar cephesinden kötü haber duyuldu. Tüm sahne ve programlarına son sürat devam ederken, yakalandığı koronavirüs sebebiyle ertelemek zorunda kaldı. Avşar kızı doktorunun talimatlarıyla hareket ediyor.

SAHNE PROGRAMLARINA KORONAVİRÜS ENGELİ!

Geçmişten günümüze Yeşilçam filmlerinde rol almasının ardından oyunculuk başarısı ile ön plana çıkan ve ardından şarkıcı ve sunucu olarak da yoluna devam eden Hülya Avşar'ın koronavirüse yakalanması sevenlerini korkuttu.

Avşar kızı, bu akşam İstanbul'daki bir mekânda sahne programıyla seyircisinin karşısına çıkacaktı. Doktorunun önerisiyle tüm sahne programlarını askıya alarak evinde istirahate koyulan Hülya Avşar, konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • tepki 5 ay önce Şikayet Et
    her insan gibi yasi geldi er gec gidecek diger tarafa bundan kimden kacamaz
    Cevapla
  • nene 5 ay önce Şikayet Et
    neneeeyoo al eline tespihi neneeeyo
    Cevapla
  • Kursuna 5 ay önce Şikayet Et
    Cokta umrumdaydi yaaa!!!
    Cevapla
  • erdem değer 5 ay önce Şikayet Et
    babasının ölen teröristler için gözyaşları döktüğünü kendi ağzıyla söylemişti. bu kadına ikide bir Avşar kızı deyip durmayın. Türk düşmanı biri için adımızı böyle lekelemeniz zorumuza gidiyor.
    Cevapla
  • Muhammed Numan 5 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın daha duruyor mu
    Cevapla
  • esentepe03 5 ay önce Şikayet Et
    tursusunu kurmuslar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor