Yalı Çapkını oyuncusu CHP'den Belediye Başkanı aday adayı! Mehmet Esen şimdi siyaset sahnesinde

En son Yalı Çapkını dizisindeki Vahit rolü ile oyunculuk performansı sergileyen Mehmet Esen CHP'den Belediye Başkanı adayı olmak için kolları sıvadı. 65 yaşındaki oyuncunun siyasete atılması sosyal medyada gündem oldu.

Yalı Çapkını oyuncusu CHP'den Belediye Başkanı aday adayı! Mehmet Esen şimdi siyaset sahnesinde
Yalı Çapkını oyuncusu CHP'den Belediye Başkanı aday adayı! Mehmet Esen şimdi siyaset sahnesinde
GİRİŞ 04.12.2023 11:52 GÜNCELLEME 04.12.2023 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Samuel'i, Yalı Çapkını'nın Vahit'i Mehmet Esen bu kez rol aldığı projeler ile değil, siyasete atılması ile gündeme geldi. 1981'den bu yana oyunculuk kariyerine devam eden Mehmet Esen CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. 

Çiçero, Arka Sokaklar, Yalan Dünya ve daha birçok projede oyunculuk performansı sergileyen 65 yaşındaki Mehmet Esen bu kez de siyaset sahnesinde. Oyuncu Esen, aynı zamanda Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) kapsamında çalışmalara yürüten Türkiye Sinema Emekçileri Sendikası'nın (Sine-Sen) Başkanlığını da yapıyordu. 

Mehmet Esen

Konuya ilişkin açıklama ise Mehmet Esen'in bizzat kendisinden geldi. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan oyuncu, paylaşımına Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nu da etiketlemeyi ihmal etmedi. İşte Mehmet Esen'in adaylık açıklaması: 

CHP İstanbul Adalar Belediye Başkanlığı için Disk Sine-Sen Genel sekreterimiz ve sendika avukatımız ile aday adaylığı başvurumu yaptım. Bu onurlu, güzel yolculukta sizlerin fikirleri ve desteği bana ışık olacak.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Fatih34 4 ay önce Şikayet Et
    Senin gibileri ne halt olduğunu biliyoruz...
    Cevapla
  • ekrem 4 ay önce Şikayet Et
    zaten c h p dedin mi taciz tecavüz yalan talan birazda algı veee reklam kekler peşine düşer
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    c-hp
    Cevapla
  • kurt 4 ay önce Şikayet Et
    ata bütün kullanın
    Cevapla
  • ALİ Evveli 4 ay önce Şikayet Et
    kazan kapağını bulmuş, O meslekler CHP ile olur. Herkes bilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar