Arka Sokaklar oyuncusu Filiz Taçbaş o şehrin Belediye Başkanı aday adaylığını ilan etti

Daha önce de İzmir milletvekili aday adayı olan Arka Sokaklar oyuncusu Filiz Taçbaş bu kez de İzmir Foça Belediye başkanı aday adayı oldu. En son Çukur dizisinde rol alan oyuncu Filiz Taçbaş'ın aday olduğu parti ve konuyla ilgili diğer detaylar...

Arka Sokaklar oyuncusu Filiz Taçbaş o şehrin Belediye Başkanı aday adaylığını ilan etti
Arka Sokaklar oyuncusu Filiz Taçbaş o şehrin Belediye Başkanı aday adaylığını ilan etti
GİRİŞ 17.12.2023 19:56 GÜNCELLEME 17.12.2023 19:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın eşi Ayla'yı canlandıran Filiz Taçbaş, oyunculuk kariyerine ara verip siyasi kariyerine odaklandı. Geçtiğimiz sene de milletvekilliği için çalışmalar yapan Filiz Taçbaş bu kez de Belediye Başkanı adayı olmak için gayret ediyor.

En son 2020'de Çukur dizisi ile oyunculuk performansı sergileyen oyuncu, 31 Mart 2024'teki seçimler için CHP'den İzmir Foça Belediye başkanı aday adayı oldu. Filiz Taçbaş'ın adaylık açıklaması sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

Yalı Çapkını oyuncusu CHP'den Belediye Başkanı aday adayı! Mehmet Esen şimdi siyaset sahnesindeYalı Çapkını oyuncusu CHP'den Belediye Başkanı aday adayı! Mehmet Esen şimdi siyaset sahnesinde

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE DE ADAY ADAYIYDI

Filiz Taçbaş, 14 Mayıs 2023'te gerçekleşen genel seçimlerde de CHP İzmir ikinci bölge milletvekili aday oldu. Dönem boyunca çalışmalar yürüttü ancak umduğunu bulamadı. Oyuncu Taçbaş aday gösterilmedi.

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?

Filiz Taçbaş 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 59 yaşındadır. Eski milli tenisçidir. 10 yaşında oyunculuk yapmaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini 'Bacı' ile yaşadı. Bugüne dek 35'e yakın dizi ve filmde rol aldı. Mahalle'nin Muhtarları ile popüler olan oyuncu, Arka Sokaklar'daki Ayla karakteri ile akıllara kazındı. En son Çukur dizisinde oynadı. 2000'de evlendiği Cahit Yavuz ile 2011'de boşandı. Ayrıca Selin Yavuz isminde bir kızı vardır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    İzmir'li lere yariyor bu belediye başkanlari normal arkadaş
    Cevapla
  • İzmir 5 ay önce Şikayet Et
    İzmir kurtulsun bu chp den .. hizmet yapmaz bunlar yine izmir kaybeder maalesef bunlardan dolayı.. çalışmıyor adamlar ne yapıyorsa bu belediye paralari
    Cevapla
  • Özcan 5 ay önce Şikayet Et
    Kazanır İzmir = Chp
    Cevapla
  • vatandaş yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    sanatcı a politik omalı
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Bizdede yeni emekli olan bir öğretmen arkadaş aday adayı oldu. Sözüm söz Öğretmen sözü diyerek. Lakin her şeye muhalefet etmekten başka bir şey yaptığı yok. Bu hanım yine film çeviriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rolls-Royce Spectre Türkiye'de resmen satışta! İşte fiyatı
Filistin destekçisi İtalyan şef Rubini siyonistlerin saldırısına uğradı