Masterchef'te üzücü ayrılık! Bu kez elenen arkasından çok iz bıraktı

Masterchef'te yeni bir veda yaşandı. Somer Sivrioğlu'nun şef tabağını yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Peki 3 Aralık'ta Masterchef'te kim elendi? Eren mi, Dilara mı, Tolga mı yoksa Esra mı? İşte konuya ilişkin detaylar...

Masterchef'te üzücü ayrılık! Bu kez elenen arkasından çok iz bıraktı
Masterchef'te üzücü ayrılık! Bu kez elenen arkasından çok iz bıraktı
GİRİŞ 08.12.2023 15:18 GÜNCELLEME 08.12.2023 15:18
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yepyeni bir pota sistemine gidilen Masterchef'te bir efsane yarışmacı hayallerine veda etti. Birbirinden yetenekli isimlerin zorlu mücadelesinin sonunda sevilen yarışmacı önlüğünü çıkararak yarışmadan ayrıldı. 

Geçen hafta Alican'ın üzücü vedasının ardından yarışmada 11 kişi kalmış oldu. Yarışmacı sayısındaki düşüşle birlikte potada 7 kişi yerine 4 kişi yer almaya başladı. Yapılan takım oylamalarında 3, hafta sonundaki yarışmanın ardından ise 1 kişi potada yerini aldı. 

HAFTANIN TAKIMLARI

Bu hafta mavi takımda kaptan Alican, Cemre, Esra, Hasan, Barbaros, Dilara yarışırken; Kırmızı takımda Kıvanç, Eren, Esra Cemre, Barbaros yarıştı. 

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Hasan yaparken, Kırmızı takım kaptanlığı ile görevlendirilen isim Barbaros'tu. Hafta boyunca kızışan düellolarda kazanan 2-1 skor ile Kırmızı takım oldu.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunun sonunda kazanan Kırmızı olurken, Mavi takımda bireysel dokunulmazlık için çaba sarf edildi. Oyun sonucunda bireyseli kazanan Sergen oldu. Takım içindeki oylamada ise en çok oyu alan Tolga oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise yeniden galip olan takım Kırmızı oldu. Mavi takımdaki bireysel dokunulmazlığı Batuhan aldı. Potaya giden isim ise Dilara oldu. 

Üçüncü dokunulmazlık oyununun sonunda ise kazanan takım Mavi oldu. Kırmızı takımda oynanan bireysel dokunulmazlığı Kıvanç aldı. Takım içindeki oylama neticesinde ise potaya giden 3. isim Eren oldu.

Tüm haftanın sonunda ise oynanan bireysel oyunda en başarısız yarışmacı olarak potaya giden isim Esra oldu.

İşte bu hafta potaya giden isimler:

  • Tolga

  • Dilara

  • Eren

  • Esra

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (3 ARALIK)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Tolga oldu. 

Masterchef Tolga kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Tolga kaçıncı oldu? Masterchef Tolga kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Tolga kaçıncı oldu?

Ödül töreninde sadece o isimler Filistin'i hatırladı! Salondaki cılız alkış sesleri gündem olduÖdül töreninde sadece o isimler Filistin'i hatırladı! Salondaki cılız alkış sesleri gündem oldu

Diğer yarışmacıların puan durumu ise şöyle:

  • Esra - 38

  • Dilara - 38

  • Eren - 39

  • Tolga - 36 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Ünyeli 4 ay önce Şikayet Et
    İnsanlarımızı anlayamıyorum, bunları da program diye izliyorlar, boğuluyorum resmen....
    Cevapla
  • Cemal Arslan 4 ay önce Şikayet Et
    Inanki katılıyorum sana fakat savaşlar Polat lar terim fonu işlenen kadın cinayetleri yolsuzluk hayat pahalılıĝi onun içindir ki insanlar bu tür program lari izliyor
    Cevapla
  • AYRIKOTU 4 ay önce Şikayet Et
    sayın editör gerçekten ülkemiz insanı bu saçma proğramlarla bu kadar ilgileniyormu her gün aynı terane ha ayrılıyor ha ayrıldı..Daha halkı ilgilendiren haberlere ağırlık vermeniz dilegiyle...
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 ay önce Şikayet Et
    yemek bulmuşlar da tadını beğenmiyorlar, insanlar bu soytarılara yüz veriyor kıtlıklar bereketsizlikler hep bunlar yüzünden geliyor. siz Afrika gibi gazze gibi Bi yerde yaşayın ozaman siz nekadar şefsiniz görelim
    Cevapla
  • Ede yilmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Tolga gitti yarisma bitti haksizlik yapılıyor
    Cevapla
  • tayfur 4 ay önce Şikayet Et
    bizene acunun şefinden bakıyorum da nekadar acunun yemek takipçisi var yazıklar olsun size orada yapılan şowlara kaptırmış millet kendini yazıklar olsun size sizin gibi haber diye yayyınlayanlara sayın editör bunuda yayınlasana memleketin derdi acunun yemek programı değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti