Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı gerçek hayatta da baba oldu!

Sevilen dizi Yargı'da Savcı Ilgaz rolünü üstlenen Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Yakın zamanda hayatını Burcu Denizer ile birleştiren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu çocuğunun ismini bakın ne koydu!

Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı gerçek hayatta da baba oldu!
Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı gerçek hayatta da baba oldu!
GİRİŞ 10.12.2023 11:17 GÜNCELLEME 10.12.2023 11:21

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da, Savcı Ilgaz karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu özel hayatı ile de hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Aşk 101 ve Yargı dizilerinde partneri olarak rol alan Pınar Deniz ile oldukça beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor. Baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu evladını kucağına aldı. Bakın çocuğuna hangi ismi vermiş!

Engin Altan Düzyatan'dan eşine duygu yüklü sözler! “Şanslı hissediyorum kendimi”Engin Altan Düzyatan'dan eşine duygu yüklü sözler! “Şanslı hissediyorum kendimi”

KAAN URGANCIOĞLU OĞLUNU KUCAĞINA ALDI!

Pek çok başarılı projeye imza atan Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreniyle dünyaevine girmişti.

İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşini görenler şoke oldu! Meğer kendisi gibi kardeşi de oyuncuymuş!İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşini görenler şoke oldu! Meğer kendisi gibi kardeşi de oyuncuymuş!

Kendi aralarında sade bir nikahla hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından "Sürpriz" yazısıyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Denizer ile Urgancıoğlu çiftinin bebekleri bu sabah dünyaya geldi. Çift, 3 kilo 100 gram ağrılığında dünyaya gelen oğullarına Ardıç ismini koydu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!