Kenan İmirzalıoğlu'yla Sinem Kobal'dan iddialara cevap niteliğinde pozlar!

Başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal hakkında ihanet iddiaları gündemdeydi. Çıkan haberleri kabul etmeyen İmirzalıoğlu çifti, mutlu pozlarıyla yalan haberleri susturdu.

Kenan İmirzalıoğlu'yla Sinem Kobal'dan iddialara cevap niteliğinde pozlar!
Kenan İmirzalıoğlu'yla Sinem Kobal'dan iddialara cevap niteliğinde pozlar!
GİRİŞ 10.12.2023 13:57 GÜNCELLEME 10.12.2023 13:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti hakkında asılsız iddialar dolaşıyordu. Tüm bu dedikoduların ardından Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, bir mekandan mutlu bir şekilde ayrılırken objektiflere poz verdiler.

Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı gerçek hayatta da baba oldu!Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı gerçek hayatta da baba oldu!

KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN KEYFİ YERİNDE!

Ünlü çift hakkında çıkan dedikodular üzerine şarkıcı Edis'in doğum günü partisinde verdikleri görüntü ile hem de daha sonra yapmış oldukları açıklamalar ile, çıkan bu iddiaları yalanlamış olmuşlardı.

Geçtiğimiz günlerde tam bu iddialar ve yaşanan olaylar üzerine Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu akşam bir mekanda yemeğe davetliydiler. Oldukça keyifli ve mutlu oldukları gözlemlenen çift objektiflere mutluluk pozlarını vermeyi ihmal etmediler.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Sema 4 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki, Kenan bey için bile siyonist uşakları devrede, yarışmada Filistin e destek konuşması yaptıktan hemen sonra ailesi yıkılmaya çalışıldı
    Cevapla
  • mema 4 ay önce Şikayet Et
    anlaşılan o ki, yarışmayı başka bir kanalda sunsaydı büyük ihtimalle o da suskunlar kervanına katılarak ağzından tek laf cıkmayacaktı..aynı diğerleri gibi..
    Cevapla
  • Aylin 4 ay önce Şikayet Et
    Ekranda Filistin'e destek verdiği için atılmış bir iftiradır.. karalama kampanyası
    Cevapla
  • Ayyildizim 4 ay önce Şikayet Et
    Tamamda bize neee... ADAMIN YASANTISI AILE MESELELERI KÜSERDE BARISIRDA KAVGADA EDER MUTLUDA YASAR KIM 4 DÖRTLUK BIRAZ INSAN HAYATINA SAYGI
    Cevapla
  • Cerrah 4 ay önce Şikayet Et
    çokta tın, kimin umrunda...
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Senin umrundaki bu haberi okumussun. Yoksa basligi gordukten sonra okumazdin
    Cevapla
  • Asuman 4 ay önce Şikayet Et
    Bir problem var sa bile bırakın kendileri halletsin. Burunlarımız niçin bu kadar uzun? Topluma malolmuş kişiler olmaları hayatlarına müdahaleyi haklı göstermez. Herkes birbirine ve hayatlarına saygılı olmalı sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri