Masterchef'te kızışan rekabet ayrılık getirdi! O şampiyon ilk kez elendi

Masterchef All Star'da yeni bir ayrılık daha yaşandı. Danilo Zanna'nın şef tabağı ile büyük bir mücadele içine giren yarışmacılardan 4'ü potada hünerlerini sergiledi. Peki elenen kim oldu? Esra mı, Cemre mi, Kıvanç mı yoksa Dilara mı?

Masterchef'te kızışan rekabet ayrılık getirdi! O şampiyon ilk kez elendi
Masterchef'te kızışan rekabet ayrılık getirdi! O şampiyon ilk kez elendi
GİRİŞ 12.12.2023 13:22 GÜNCELLEME 12.12.2023 13:22
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Masterchef All Star'ın potasında büyük bir değişikliğe gidilen sonra yarışmaya veda eden son isim Tolga oldu. Birbirinden yetenekli isimlerin zorlu mücadelesinin sonunda sevilen yarışmacı önlüğünü çıkardı ve Masterchef'e veda etti.

Geçen hafta elenen yarışmacının ardından yarışmada 10 kişi mücadelesine devam ediyor. Yapılan takım oylamalarında 3, hafta sonundaki yarışmanın ardından ise 1 kişi olmak üzere toplam 4 yarışmacı potada yerini aldı.

HAFTANIN TAKIMLARI

Bu hafta mavi takımda kaptan Kıvanç, Esra, Barbaros, Cemre ve Dilara yarışırken; Kırmızı takımda Sergen, Eren, Hasan, Tahsin ve Batuhan yarıştı.

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Kıvanç yaparken, Kırmızı takım kaptanlığı ile görevlendirilen isim Sergen'di. Hafta boyunca kızışan düellolarda kazanan 3-1 skor ile Kırmızı takım oldu.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunun sonunda kazanan Kırmızı olurken, Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim kaptan Kıvanç oldu. Mavi takımda yapılan oylama sonucunda potaya giden isim Esra oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda da mağlup olan takım Mavi takım oldu. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı Dilara aldı. Potaya giden ikinci yarışmacı ise Cemre oldu.

Son dokunulmazlık oyununda da yine kaybeden takım Mavi oldu. Takımda bireysel dokunulmazlığı Dilara aldı. Potaya giden son isim ise Kıvanç oldu.

Tüm haftanın sonunda ise oynanan bireysel oyunda en başarısız yarışmacı olarak potaya giden yarışmacı Dilara oldu.

İşte bu hafta potaya giden isimler:

  • Esra

  • Cemre

  • Kıvanç

  • Dilara

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (10 ARALIK)

Bu hafta Masterchef'e veda eden yarışmacı Cemre oldu. 

Masterchef Cemre kaç yaşında ve aslen nereli? Masterchef Cemre'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Cemre kaç yaşında ve aslen nereli? Masterchef Cemre'nin bilinmeyen hayatı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Kul 4 ay önce Şikayet Et
    Acun daha fazla para kazanmak adına paralandırdığı şeflerle reyting rekorları kırmaya devam ediyor...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    milyonlarca kişinin milyarlarca saati heba oluyor, yarın cehennem den, bu boşa geçen zamanlar, boş ve yararsız işler için çok ağlarsınız.
    Cevapla
  • Boş işler 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle programa ne gerek var bırakın boş işleri zaten kişiler kendilerini iyi bilen kiş mastercheff f e gerek duymazlar o kişiler Dünyanın tadında belli ederler mastercheff de 1 kişi 1 ci olur 1 ila 100 kişi 1 olmak saçmalık programları komik buluyorum gençler kendilrini sergilemek için kanıtlamak için bir belgesel yeterlidir.jürilden en iyileri vardır en iyileri böyle şylere gerek dymz
    Cevapla
  • FATMA 4 ay önce Şikayet Et
    Proragram ciddiyetini kaybetti.
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Bismeyen balık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha