Kuruluş Osman'ın başrolü Burak Özçivit kendine yakışanı yaptı! Altın Kelebek'te susanlara benzemedi

Burak Özçivit Kuruluş Osman'da canlandırdığı Osman Bey karakteri ile dünya çapına bir ün elde etti. Ödül alan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödül Töreninde Filistin'e yapılan katliama sessiz kalanlara inat, tepkisini ortaya koydu.

GİRİŞ 25.12.2023 15:43 GÜNCELLEME 25.12.2023 15:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, Altın Kelebek Ödül Töreni'nden Filistin katliamına sessiz kalanlara inat susmadı. 

GQ Men of the Year 2023 Ödül Töreni'ne katılan Burak Özçivit, aldığı ödülün ardından yaptığı konuşmada İsrail'in Filistin'e yaptığı katliamdan bahsetti ve böyle bir dünyayı kabul etmediğinin altını çizdi. 

İşte Burak Özçivit'in yaptığı o konuşma:

İki evlat sahibi olarak çocukların öldürüldüğü bir yerde, hiçbir şekilde böyle bir dünyayı şahsım adına kabul etmiyorum. O yüzden inşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum. Bu bireysel benim kendi içimden geçen, o yüzden sizlere bununla ilgili teşekkür etmek istiyorum.

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİNDE GAZZE UNUTULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde yapılan Altın Kelebek Ödül töreninde ise, Cem Davran, Ada Erma ve Madrigal dışındaki hiçbir ünlü Filistin'de yapılan katliam ile ilgili tek bir kelime dahi etmemişti. Bu durum sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. 

Köpeğin bile unutulmadığı Altın Kelebek'te Filistin unutuldu! O isimler hariçKöpeğin bile unutulmadığı Altın Kelebek'te Filistin unutuldu! O isimler hariç

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Hayati Yavuzer 4 ay önce Şikayet Et
    Burak bey gibi içine doğduğu toplumun kültürel genlerine sahip ve saygılı bir değeri eleştirenleri KINIYORUM. Başından beri izlediğim iki tarihi dizinin de danışmanları a eleştim var. Asya dan yeni gelmiş Türkleri kıl torbası halinde temsil etmek oyuncuları değil topyekün danışmanları ilgilendirirdi.
    Cevapla
  • Yılmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Ben diziyi de izlemiyorum desem yalan olmaz ara ara bakıyorum Özçivitin rollerinde yapmacık davranıyor. Tam kendini vermiyor rolüne. Osman Gazi Burak Özçivit gibi kaba bir insan değil aksine çok kaliteli bir insan dı. Halkına çok şevkatli ve merhametli, düşmanlarına aksine çok gaddar idi. Burak rolüne çok kaba yaklaşıyor. Rol iki gömlek büyük gelmiş Özçivite
    Cevapla
  • Tolga 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten dizide halkına alcakgonullu ve hoşgörülü !
    Cevapla
  • Ali YÜKSEL 4 ay önce Şikayet Et
    Adam ne yapsın Önüne konan rolü oynuyor. Evet tarih okuyanlar bilir ki filimde çok saçmalıklar var.
    Cevapla
  • Zekai Parlak 4 ay önce Şikayet Et
    Osmangazi'yi ben de tanırım. Dediğiniz gibi delikanlı adamdı. Yan apartmanda otururdu.
    Cevapla
  • Uyuyan mal 4 ay önce Şikayet Et
    Adam filimde osman beyi oynuyor gerçekte netenyahı . Biz de alemin malıyız seyrediyoz
    Cevapla
  • Betül 4 ay önce Şikayet Et
    Duruşun konusman severim parayla azitanlar gibi olmadın iyi kötü savaşı da ağzına aldın duyurdun ama bence bu kanlı vahşet zamaninda karininda biz müslümanlar olarak hristiyanlarin kutladığı cadılar Bayramı adı altında yaptığı şey mide bulandırıcı oldu bence
    Cevapla
  • Mustafa Sallar 4 ay önce Şikayet Et
    Cadılar Bayramını kutlamak Allah'ın affetmeyeceği günahlar arasındadır. Allah'ın bu konudaki hükümleri kesindir.
    Cevapla
  • Ercan 4 ay önce Şikayet Et
    Ne kişiliği ne adamlığı var bunun da gerçi biz Türkler Müslümanlar olarak sınıfta kaldık bizden bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ