İbrahim Tatlıses'in eski eşinden şoke eden sözler! "Mırın kırın eden biriyle olamam"

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ağızları açık bıraktı. Bir programa konuk olan Ayşegül Yıldız özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 2013'te İbrahim Tatlıses ile boşanan Ayşegül Yıldız, "Yüreksiz insanlarla benim işimiz olamaz" dedi.

İbrahim Tatlıses'in eski eşinden şoke eden sözler! "Mırın kırın eden biriyle olamam"
İbrahim Tatlıses'in eski eşinden şoke eden sözler! "Mırın kırın eden biriyle olamam"
GİRİŞ 29.12.2023 11:26 GÜNCELLEME 29.12.2023 11:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2011'de İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturan 2 yılın ardından boşanan Ayşegül Yıldız katıldığı bir programda çapıcı açıklamalar yaptı. Eski Türkiye Güzeli Ayşegül Yıldız ardından çok konuşulan ifadelere imza attı.

10 yıl önce ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile yollarını ayıran, ardından da hayatına kimseyi almayı tercih etmeyen Ayşegül Yıldız, boşanmanın ardından eski eşi ile küslük olmadığını ve görüşmeye devam ettiğini aktardı. 

Ayşegül Yıldız, sözlerinin devamında, İbrahim Tatlıses'in ilişkilerinin kendisini ilgilendirmediğini ve onun mutlu olmasını istediğini söyledi. Ayrıca "Kızım babasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu duyunca sinirlendi ama bu durumun ne kadar normal olduğunu ona anlattım şeklinde konuştu. 

Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses

Masterchef'te ceketi kim giydi? Mehmet Şef 'Sen artık üstatsın' diyerek açıkladıMasterchef'te ceketi kim giydi? Mehmet Şef "Sen artık üstatsın" diyerek açıkladı

"MIRIN KIRIN EDEN BİRİYLE OLAMAM"

Ayşegül Yıldız, hayatına alacağı insana yönelik "Benimle olmak yürek ister" dedi ve şu çarpıcı sözlere imza attı: Yürek lazım, yüreksiz insanla da benim işim olmaz. İbrahim Tatlıses gibi kudretli bir adamdan sonra gidip de mırın kırın eden biriyle beraber olamam. 

Ayrıca, riyakarlığa ve geri zekalı insanlara tahammülünün olmadığını da aktardı. 

Ayşegül Yıldız

AYŞEGÜL YILDIZ KİMDİR?

Ayşegül Yıldız, 1981'de yılında Bursa'da dünyaya geldi. Şimdilerde 42 yaşındadır. Çocukluk dönemini Bursa'da geçiren Ayşegül Yıldız ilk ve orta öğreniminin ardından Bodrum Lisesinden mezun oldu. 

Bir dönem kanallarda sunuculuk yaptı. Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 4'üncülük elde etti. Sonrasında ise modellik yapmaya devam etti. Fırat ve İmparator dizilerinde rol aldı. 2011'de İbrahim Tatlıses ile evlendi, 2013'te boşandı. 

Ayşegül Yıldız

KAYNAK: HABERLER.COM
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Ter 4 ay önce Şikayet Et
    Cahiliye dönemini yaşıyolar Zengin olunca herşey yakışıyo dimi
    Cevapla
  • sevgi 4 ay önce Şikayet Et
    çok büyük haber. bunu bilgisayara kaydedelim.
    Cevapla
  • MamuşBoba 4 ay önce Şikayet Et
    Ülkemiz İçin Çok Önemli Bir haber Aman Duymayan Kalmasın
    Cevapla
  • Çok derdimizdi beeh 4 ay önce Şikayet Et
    Adamın çetelesini tutan bir medyamız var. )))))))
    Cevapla
  • Memo 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle insanların haberlerini yapmayın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu