Masterchef All Star'ın çeyrek finalindeki ayrılık sarstı! "Öyle basit bir hata ki"

Masterchef All Star çeyrek final bölümüyle TV8 ekranında heyecan dolu anlara yaşattı. Eleme akşamında Danila Zanna'nın "Öyle basit bir hata ki" sözleri damga vurdu. İşte, merak edenler için 4. olarak Masterchef macerası noktalanan o yarışmacı...

Masterchef All Star'ın çeyrek finalindeki ayrılık sarstı! "Öyle basit bir hata ki"
Masterchef All Star'ın çeyrek finalindeki ayrılık sarstı! "Öyle basit bir hata ki"
GİRİŞ 06.01.2024 17:45 GÜNCELLEME 06.01.2024 17:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sevilen yemek ve şef yarışması Masterchef, 2023- 2024 döneminde All Star formatı ile ekrana geldi. Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayın hayatına devam eden Masterchef All Star'da son 3 bölüm kaldı ve şampiyon belli oluyor. 

İngiltere kökenli olan ve 6 yıldan beri TV8'de büyük bir seyir keyfi yaşatan Masterchef All Star'ın kadrounda, alanında oldukça başarılı aşçılar ve şef adayları vardı. İçinde şampiyonların ve finalistlerinde bulunduğu toplamda 31 yarışmacı altın kupa için ter akıttı. 

Jüri üyeliğine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın devam ettiği eğlenceli yarışmada haftalar boyunca kaptan ve onun kurduğu takımlarla devam etti, Eleme adayları ise yarışmacılar tarafından belirlendi. 

Aralık'ın son haftasında takım oyunları sona erdi ve bireyse mücadeleler başladı. Bireysel savaş veren yarışmacılardan birçoğu hayal kırıklığı ile Masterchef macerasını noktalamak zorunda kaldı.

Zorlu mücadelenin ardından  şef ceketi giyerek kupa mücadelesi veren 5 yarışmacı oldu. Tahsin, Esra, Barbaros, Hasan ve Sergen final için büyük çaba sarf etti. Geçtiğimiz gün 5. ismin belli olmasından sonra bugün de yarışmanın 4. ismi açıklandı. 

3 OYUN OYNANIYOR!

Masterchef'in final 5'lisinde 3 oyun oynanıyor. Bireysel olarak devam eden yarışmalarda yarışmacılar şeflerin karşısına 3 tabak ile çıkıyor ve 3 kez puanlanıyor. Her etapta şefler, 10 tavan puanı üzerinden değerlendiriyor ve her etabın sonunda en düşük puanı alan yarışmacı hayallerine elveda diyor. 

Bugün ise Masterchef'te devam eden Tahsin, Esra, Hasan ve Barbaros 3 oyun oynadı ve tabakları jüri üyeleri tarafından puanlandı. 

MASTERCHEF PUAN DURUMU (5 OCAK)

  • Tahsin - 68,5 puan

  • Esra - 65,5 puan

  • Barbaros - 64 puan

  • Hasan - 72 puan

ALTIN KAŞIKLARI KİM ALDI?

5 Ocak'ta ekrana gelen Masterchef All Star'da biri Somer Şef, diğeri Danilo Şef olmak üzere 2 altın kaşık verildi. Altın kaşığı alan yarışmacılar Tahsin ve Hasan oldu. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (5 OCAK)

5 Ocak Cuma günü TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star'da rakiplerinden daha az başarılı olarak elenen ve yarışmayı 4. olarak tamamlayan yarışmacı Barbaros oldu. 

Masterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Eşi sanatçı olan Masterchef Barbaros'un hayatıMasterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Eşi sanatçı olan Masterchef Barbaros'un hayatı

SERGEN 5. OLMUŞTU

Masterchef All Star'da ceket giyen yarışmacılardan biri olan Sergen Özen, yarışmayı 5. olarak tamamladı. 

MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? MasterChef Sergen kaçıncı oldu?MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? Biyografisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Arif 3 ay önce Şikayet Et
    Bu yarışmanın hak eden birincisi Sergen olmalıydı
    Cevapla
  • Metin 3 ay önce Şikayet Et
    Metin gibi birinin elendiği yarışmadan ne hayır gelir
    Cevapla
  • Cemaldemir 3 ay önce Şikayet Et
    Ben yemek Programmlari seyretmiyorum seyredersem midem bulanmaya basliyor
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 3 ay önce Şikayet Et
    şefleri tebrik ediyorum. hiç kimseye kurgu ve koruma yapmadılar. Anayasa Mahkemesi nden daha Adil karar verdiler.
    Cevapla
  • R K 3 ay önce Şikayet Et
    O kadar belli ediyorlar ki önceden ayarlandigini Bazi yarismacilar korunuyor kurgu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!