Masterchef'in yarı finalinde yapılmayacak hata! Son veda başarısızlıkla değil dikkatsizlikle geldi

Masterchef All Star'da finale bir gün kala elenen isim "Şoktayız" denilerek açıklandı. 6 Ocak'ta TV8 ekranında seyirci ile buluşan Masterchef'te adeta tarih yazıldı ve 3. olarak yarışmayaveda eden isim resmen dikkatsizliğinin kurbanı oldu.

Masterchef'in yarı finalinde yapılmayacak hata! Son veda başarısızlıkla değil dikkatsizlikle geldi
Masterchef'in yarı finalinde yapılmayacak hata! Son veda başarısızlıkla değil dikkatsizlikle geldi
GİRİŞ 06.01.2024 23:15 GÜNCELLEME 07.01.2024 00:31
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ailelerin severek takip ettiği Masterchef, 2023- 2024 döneminde All Star formatı ile bu yıl da ekrana gelmeye devam etti.  Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de efsaneler yazan Masterchef All Star'da son bir bölüm kaldı ve şampiyon yarın belli oluyor. 

İngiltere kökenli olan ve 6 yıldan beri TV8'de büyük bir seyir keyfi yaşatan Masterchef All Star'ın kadrounda, alanında oldukça başarılı aşçılar ve şef adayları vardı. İçinde şampiyonların ve finalistlerinde bulunduğu toplamda 31 yarışmacı altın kupa için ter akıttı. 

Jüri üyeliğine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın devam ettiği eğlenceli yarışmada haftalar boyunca kaptan ve onun kurduğu takımlarla devam etti, Eleme adayları ise yarışmacılar tarafından belirlendi. 

Aralık'ın son haftasında takım oyunları sona erdi ve bireyse mücadeleler başladı. Bireysel savaş veren yarışmacılardan birçoğu hayal kırıklığı ile Masterchef macerasını noktalamak zorunda kaldı.

Zorlu mücadelenin ardından şef ceketi giyerek kupa mücadelesi veren 5 yarışmacı oldu. Tahsin, Esra, Barbaros, Hasan ve Sergen final için büyük çaba sarf etti. Geçtiğimiz gün 5. isim, sonrasında 4. olan isin belli oldu bugün de 3. açıklanıyor. 

FİNAL ETABINDA 3 OYUN OYNANIYOR!

Masterchef'in final 5'lisinde 3 oyun oynanıyor. Bireysel olarak devam eden yarışmalarda yarışmacılar şeflerin karşısına 3 tabak ile çıkıyor ve 3 kez puanlanıyor. Her etapta şefler, 10 tavan puanı üzerinden değerlendiriyor ve her etabın sonunda en düşük puanı alan yarışmacı hayallerine elveda diyor. 

MASTERCHEF PUAN DURUMU (5 OCAK)

2. oyunun sonunda puan durumu şöyle:

  • Tahsin -  39,5

  • Esra - 38,5

  • Hasan - 46,5

3. oyunda ise Hasan’ın yapmış olduğu tatlı tabağından streç film parçası çıktı. Bundan dolayı jüri Hasan’ın tabağını çok beğenmesine rağmen değerlendirmeye almadı. Böylece puanlama yapılmadı. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (6 OCAK)

6 Ocak'ta Masterchef'ten elenen isim Hasan oldu.

Masterchef Hasan kimdir ve hangi dizide oynadı? Eskiden oyunculuk yapan MasterChef 2’incisi Hasan'ın kariyeri...Masterchef Hasan kimdir ve hangi dizide oynadı? Eskiden oyunculuk yapan MasterChef 2’incisi Hasan'ın kariyeri...

BARBAROS 4. OLDU

5 Ocak Cuma günü TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star'da rakiplerinden daha az başarılı olarak elenen ve yarışmayı 4. olarak tamamlayan yarışmacı Barbaros oldu. 

Barbaros Yoloğlu

SERGEN 5. OLMUŞTU

Masterchef All Star'da ceket giyen yarışmacılardan biri olan Sergen Özen, yarışmayı 5. olarak tamamladı. 

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Çiğdem Peker 3 ay önce Şikayet Et
    esra hanimin başarisindan şüphe duyuyorum
    Cevapla
  • Çiğ börek 3 ay önce Şikayet Et
    Kıskançlık dan mı
    Cevapla
  • Aliş 3 ay önce Şikayet Et
    Çok üzüldük
    Cevapla
  • Fatma 3 ay önce Şikayet Et
    Bırakın arkadaşlar yahu elendi ama hala kupa senin diyor tahsine bu bir kadın düşmanlığı program başlayanlar beri herseyi yaptılar esraya inşallah Esra birinci olur
    Cevapla
  • Vanlıyam 3 ay önce Şikayet Et
    Esra dediğiniz şahıs tam bir ırkçı (Çerkesim de Çerkes im diyor) ve ne hikmetse ortalama bir aşçı olmasına rağmen birileri tarafından koruna koruna buraya kadar geldi. Dilaradan bir tane üstün özelliği yok, sergenin tırnağı olamaz, hasanın yanından bile geçemez. Barbarosun elendiği bir yerde hala duruyorsa kadın düşmanlığı değil de başka şeyler aramak lazım
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 3 ay önce Şikayet Et
    tahsin ve sergen mafya gibi işbirliği 'nin bedelini bu akşam görecekler.
    Cevapla
  • H.K 3 ay önce Şikayet Et
    Devamlı potaya giden Esra birinci olsun isterim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu