Koca sezon bitti: Masterchef All Star'da Türkiyenin şefi seçildi

6 aydan beri TV8 erkanında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'ın son bölümü ekrana geldi. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük'ün yarıştığı Masterchef finalinde şampiyon belli oldu. Kaybeden yarışmacı ise ayakta durmakta zorlandı.

Koca sezon bitti: Masterchef All Star'da Türkiyenin şefi seçildi
Koca sezon bitti: Masterchef All Star'da Türkiyenin şefi seçildi
GİRİŞ 12.01.2024 15:52 GÜNCELLEME 12.01.2024 15:53
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ağustos 2023'ten beri TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All star maratonu 7 Ocak itibariyle son buldu. Koca sezondan 30'dan fazla yarışmacı Türkiye'nin Masterchef'i olabilmek için büyük çaba sarf etti. finalin adı ise Tahsin ev Esra oldu. 

İngiltere kökenli olan ve 6 yıldan beri TV8'de büyük bir seyir keyfi yaşatan Masterchef All Star'ın kadrounda, alanında oldukça başarılı aşçılar ve şef adayları vardı. İçinde şampiyonların ve finalistlerinde bulunduğu toplamda 31 yarışmacı altın kupa için ter akıttı. 

Jüri üyeliğine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın devam ettiği eğlenceli yarışmada finale kalan son 5 isim; Barbaros, Sergen, Hasan, Tahsin ve Esra oldu. Sergen beşinci, Barbaros dördüncü, Hasan ise üçüncü oldu. 

Finalde yarışan son 2 yarışmacı ise Esra Tokelli ve Tahsin Küçük oldu. 2 başarılı yarışmacı altın kupayı kaldırmak ve şampiyon olabilmek için 3 aşamalı bir oyun oynadı ve tabaklarını konuşturdu. 

FİNAL OYUNU PUAN DURUMU

1. OYUN:

  • Tahsin: 21

  • Esra: 22,5

2. OYUN

  • Tahsin: 42,5

  • Esra: 44,5

3. OYUN

  • Tahsin: 66,5

  • Esra: 69,5

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Mastecrhef All Star'ın şampiyonu Esra Tokelli oldu.

Masterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatı

TAHSİN KÜÇÜK AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Esra'nın şampiyonluğu açıklanmadan hemen evvel Tahsin Küçük ayakta durmakta zorlandı. Canlı yayında korkutan anlar yaşandı. 

Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 45
  • Hsçlm 3 ay önce Şikayet Et
    Acun sorwayvırda hak etmeyen nisayı şampiyon yapmıştı burada da Esra oldu oyüzden izlemeyi çok seviyorduk ama artlk izlemek istemiyoruz
    Cevapla
  • Çrml 3 ay önce Şikayet Et
    Esra hak etmedi Esra hak etmedi Esra da görüyordur her halde yorumları şişip durmasın
    Cevapla
  • Hsç 3 ay önce Şikayet Et
    Acun kimi isterse onu şampiyon yapıyor haksızlık üstüne haksızlık Esra hiç ama hiç haketmedi ilk 7 ye girmeyi bile hak etmemişti
    Cevapla
  • Nahide yemenici 3 ay önce Şikayet Et
    Mehmet şef olduğu sürece haklar gasp edilir. Sergenin başarısı onu öylesi rahatsız ettiki seyircinin gözüne baka baka bu haksızlığı yaptı. O yaratıcı kelimeside sadece ALLAHA aittir . İnsan yemekteki görselliği lezseti tamamlayıcısıdır. İnsan yaratamaz güzel sunum içine yemek adına her şey sığar .Doğruya doğru SONER şef hakkı hakkaniyeti bilen şef. Bu haksızlğa ACUN bir son versin .
    Cevapla
  • KANDIRALI 3 ay önce Şikayet Et
    acunun diğer yarışma programlari gibi buda tiyatro
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı