Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de şaşırtan gelişme! Fırtınalar esecek...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölümüyle fırtınalar estirmeye geliyor. Peki Nusreddin, bütün devleti kökünden sarsacak sırrı açacak mı? İşte efsane tarih dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin son bölümü ile ilgili detaylar...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de şaşırtan gelişme! Fırtınalar esecek...
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de şaşırtan gelişme! Fırtınalar esecek...
GİRİŞ 12.01.2024 15:22 GÜNCELLEME 12.01.2024 15:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT 1’in Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, sekizinci bölümüyle 8 Ocak Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek.

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren,  mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşıyan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi sekizinci bölümüyle 8 Ocak Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Masterchef All Star'da 6 aylık maraton ve koca sezon bitti,! Masterchef birincisi belli olduMasterchef All Star'da 6 aylık maraton ve koca sezon bitti,! Masterchef birincisi belli oldu

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dağın Efendisi’nin kurduğu tuzağa düşen Selahaddin, İzzeddin’in cesedi başında Nusreddin’e yakalanmıştır. Sultan Nureddin ise Böriler’le kılıç kılıca gelmişken hiç beklenmedik bir şekilde Dağın Efendisi “Raşidüddin Sinan” kimliğiyle çıkagelmiştir. 
Selahaddin tutuklanıp yargılanmak üzere saraya götürülürken Nusreddin’in elinden kaçar ve kendisi üzerinden devlete kurulan oyunu bozmak için Reyhani’nin peşine düşer. Her ne pahasına olursa olsun gerçekleri açığa çıkarmadan dönmeyecektir. 

Sultan Nureddin ise Böriler’in daha fazla durulmayacağını biliyordur. Kardeş kanı dökmemek için herkesi şok eden bir karar alır ve İsmet Hatun’u esir olarak alıp saraya götürür. Sultan Nureddin’in birlik için yaptığı bu hareket başta Melike Hatun olmak üzere bütün sarayı allak bullak edecektir. 

Haçlılar, Böriler, Nusreddin ve Haşhaşiler tarafından sıkı bir takibe tabi tutulan Selahaddin yoluna kurulan tuzakları bir bir aşıp Reyhani’ye ulaşarak kendisini aklayabilecek midir? Sultan Nureddin’in zorla saraya getirdiği İsmet, Böriler’le savaşı durdurmaya yetecek midir? Nusreddin, Reyhani’nin yakalanması tehlikesine karşı bütün devleti kökünden sarsacak sırrı açacak mıdır? 

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”de Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Keşke Kuruluş Osman Dizisinin de Osman Karakterine Uğur Güneş getirilseydi Diriliş gibi Reyting Rekorları kırardı. Osman karakterin, canlandıran oyuncu Rolünün Adamı değil. Çok Hantal bir Dizi olmuş.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 ay önce Şikayet Et
    Tarihin gerçeklerine uygun bir dizi izlemek istiyoruz. Hayali değil.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    başladı ve cıvıdı maalesef
    Cevapla
  • Cemal Serbest 3 ay önce Şikayet Et
    Severek İzliyoruz.TRT ye Teşekkürler.Ben Olsam KUR’ANI KERİM de Geçen Bütün Peygamberlerin İSLÂM a Göre Dizileri Yapılmalı TRT den Bunu Bekliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina