Gönül Dağı'nın oyuncusundan bomba itiraf! "Karşı karşıya gelebilir"

4 sezondan beri TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı'nda Belediye Başkanı Münir beyin eşi Kamuran karakterini canlandıran Müjde Zeynep Akdeniz çok özel itiraflarıyla gündeme geldi.. Müjde Zeynep Akdeniz ile Gönül Dağı ile ilgili bilinmeyenleri aktardı.

Gönül Dağı'nın oyuncusundan bomba itiraf! "Karşı karşıya gelebilir"
Gönül Dağı'nın oyuncusundan bomba itiraf! "Karşı karşıya gelebilir"
GİRİŞ 23.01.2024 17:19 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı'nda Belediye Başkanı Münir beyin eşi Kamuran karakterini canlandıran Müjde Zeynep Akdeniz de başarılı performansıyla büyük beğeni topluyor. Akdeniz ile Gönül Dağı’nı ve özel yaşamıyla ilgili bilinmeyenleri teker teker anlattı. 

Özel röportaj veren Müjde Zeynep Akdeniz, dizide oynadığı Kamuran karakterine ilişkin "Kızı Asuman ve Eşi Münir’den uzak kalmanın getirdiği özlemi her ne kadar yoğun bir şekilde kalbinde hissetse de işine olan saygısı, sevgisi hep ağır basmış. Kendini vazifesine, devletine, milletine hizmet etmeye adamış olmanın derin bilincinde ve mutluluğunda. Görev aşkıyla vazifesini tamamlamanın onurunu yaşarken, emekli olma hakkıyla da ailesine kavuşacak olmanın mutluluğunu bir arada yaşayan bir karakter. " dedi. 

Survivor'da kim elendi? Geceye 'Babasından kalan neler vardır' sözleri damga vurduSurvivor'da kim elendi? Geceye "Babasından kalan neler vardır" sözleri damga vurdu

ZORLUKLARI-KOLAYLIKLARI OLUYOR

Müjde Zeynep Akdeniz, diziye sonradan katılması ile ilgili "4 sezondur çok severek izlenen, böylesine başarılı ve samimi bir diziye dahil olduğum haberini aldığım ilk andan itibaren çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Gönül Dağı’nın çok severek izlendiğini biliyordum ama çevrem, ailem ve dostlarımın diziye dahil olmamla ilgili yaşadıkları paylaşım ve mutluluğu görünce buna çok daha yakından şahit oldum. 
Her işin illaki zorlukları, kolaylıkları olur.
" şeklinde konuştu. 

"HERKESLE KARŞI KARŞIYA GELEBİLİR"

Müjde Zeynep Akdeniz, "Kamuran hanım, konuşmaları, hareketleriyle biraz dominant, gelenekçi ve otoriter bir kadın. Bu konuda dünürü Ağıtçı Hüseyin, damadı Ramazan ve kızı Asuman’la karşı karşıya gelecek mi? Kamuran hanım, hareketleriyle Belediye Başkanı Münir beyi de etkileyecek gibi görünüyor. Münir bey karısının etkisi altında kalarak yanlış kararlar alabilir mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Evet Kamuran da hayatın içinden bir karakter…Hepimizin ailesinde, çevresinde, iş yerinde ya da karşılaştığı Kamuran’lar vardır. Biraz üslubu sert Kamuran’ın!. Fıtratı bu!.. Ailesini ve aile itibarını korumak adına her şeye karışıyor ve bunun doğru olduğuna inanıyor… Kızı Asuman’la ilgili her konuyu titizlikle takip ediyor, gördüğü yanlışları söylüyor ve gerekirse müdahale ediyor… Asuman’la olan çatışmaları işte tam da burada başlıyor. Herkesle karşı karşıya gelebilir, bundan da çekinmez. Eşi Münir, Kamuran’dan etkilenip hemfikir de olabilir, zıt da olabilir. 

GEDELİ KASABASINDA YENİ PROJE

Oyuncu Akdeniz, ilerleyen bölümlerde Kamuran karakterinin otoritesiyle, bilgi birikimiyle Gedelli Kasabasında  başarılı bir projeye imza atmak isteyebileceğini ve kızı Asuman’la birlikte yeni bir proje yapabileceklerinin bilgisini verdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Nazlı 3 ay önce Şikayet Et
    Evet çok haklı bussferki çıkınca gözlerimi kaçırıyorum az bi özenseniz mi kadına
    Cevapla
  • Rnk 3 ay önce Şikayet Et
    Çok saçma kim ne derse desin . Insanı saf yerine koymayın. Bu ne böyle 4 sezon oldu bu üçüncü kamuran hanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...