O Ses Türkiye'nin eski şampiyonu Hasan Doğru'nun değişimi olay oldu! 40 kilo birden verdi

2014'te TV8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye'ye katılan ve sesi ile yükseliş sağlayan Hasan Doğru'nun yıllar içindeki değişimi olay oldu. O Ses Türkiye'nin şampiyonlarından biri olan Hasan Doğru verdiği kilolarla bambaşka birine dönüştü.

O Ses Türkiye'nin eski şampiyonu Hasan Doğru'nun değişimi olay oldu! 40 kilo birden verdi
O Ses Türkiye'nin eski şampiyonu Hasan Doğru'nun değişimi olay oldu! 40 kilo birden verdi
GİRİŞ 23.01.2024 12:42 GÜNCELLEME 23.01.2024 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2011 ile 2021 arasında her yıl yeni yarışmacıları ile ekrana gelen O Ses Türkiye'nin en akılda kalan şampiyonlarından biri de Hasan Doğru oldu. O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Hasan Doğru verdiği kilolar ile gündem oldu. 

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan O Ses Türkiye'nin 2013 sezonunda Hadise, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş ve Murat Boz jüri üyesi olarak yer almıştı. Sezonun şampiyonu olan Hasan Doğru ise Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu.

3 yıldır yılbaşı geceleri dışında izleyici ile buluşmayan O Ses Türkiye, yarışmacıları ve performansları ile adından hala söz ettiriyor. Söylediği şarkılarla ardından en çok konuşulan biri de Hasan Doğru oldu. 

Gönül Dağı'nın oyuncusundan bomba itiraflar: Karşı karşıya gelebilir!Gönül Dağı'nın oyuncusundan bomba itiraflar: Karşı karşıya gelebilir!

Sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Hasan Doğru geçen 10 yıl zarfından oldukça büyük değişimlere imza attı. O Ses Türkiye şampiyonunun tam 40 kilo verdiği sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. 

İşte, merak edenler için 'Pavarotti Hasan' lakaplı Hasan Doğru'nun son hali...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Tepki 3 ay önce Şikayet Et
    Yakışmış mı..!?
    Cevapla
  • Rahatsız 3 ay önce Şikayet Et
    Değişikliği görünce kilo almaya karar verdim.
    Cevapla
  • selim karakurt 3 ay önce Şikayet Et
    adamda saç kalmadı valla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...