İbrahim Tatlıses bu sözlerle üzücü haberi verdi: Herkesten dua istiyorum!

İmparator İbrahim Tatlıses dede olmanın heyecanını yaşarken aldığı üzücü haber ile oldukça sarsıldı. Kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran İbrahim Tatlıses sevenlerinden dua istemeyi ihmal etmedi.

İbrahim Tatlıses bu sözlerle üzücü haberi verdi: Herkesten dua istiyorum!
İbrahim Tatlıses bu sözlerle üzücü haberi verdi: Herkesten dua istiyorum!
GİRİŞ 05.02.2024 09:12 GÜNCELLEME 05.02.2024 09:12
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

7'den 70'e herkesin severek türkülerini dinlediği İbrahim Tatlıses dede olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken ikiz torunlarından birinin hastalık haberini aldı. Ünlü türkücü aldığı üzücü haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

Geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in ikiz çocukları dünyaya geldi. İbrahim Ayel ve Sinan Emir isminin verildiği İbrahim Tatlıses'in torunlarından birinin kalbinde rahatsızlık olduğu öğrenildi. 

Kuruluş Osman'dan sevindiren haber! Hem izleyenlerinin hem de ATV'nin yüzünü güldürdüKuruluş Osman'dan sevindiren haber! Hem izleyenlerinin hem de ATV'nin yüzünü güldürdü

İbrahim Tatlıses

Konuya ilişkin açıklama ise İbrahim Tatlıses'ten geldi. İmparator, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla torununun kalbinde sorun olduğunu söyledi ve sevenlerinden de dua istedi. 

İşte İbrahim Tatlıses'in konuyla ilgili açıklaması:

Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 209
  • Nuran karaca 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbım Safi ismiyle Şifa versin insaAllah
    Cevapla
  • Ömer Ekinci 2 ay önce Şikayet Et
    Tümkalbimle acilşifar dilerim hiçbir bebek hasta e muhtaçkalmasın
    Cevapla
  • Şeref aktaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah kimseye tedavisi olmayan hastalık vermesin
    Cevapla
  • İHSAN DAĞ 2 ay önce Şikayet Et
    Sn İbrahim tatlısesin torununa ALLAHTAN ACİL ŞİFA diliyorum SELAMLAR İMPARATOR
    Cevapla
  • Nimet uzun 2 ay önce Şikayet Et
    Allah sifalarversin annesine babasına bagislasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?