Diriliş Ertuğrul'un Maria'sıydı! Sedef Şahin 20 seneden sonra yeni bir meslek

TRT1'in ilk tarihi dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp ile olan sahneleri ile akıllara kazınan Sedef Şahin'in yeni mesleği olay oldu. Maria karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Sedef Şahin sosyal medyada gündem oldu.

Diriliş Ertuğrul'un Maria'sıydı! Sedef Şahin 20 seneden sonra yeni bir meslek
Diriliş Ertuğrul'un Maria'sıydı! Sedef Şahin 20 seneden sonra yeni bir meslek
GİRİŞ 19.02.2024 20:03 GÜNCELLEME 19.02.2024 20:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son yıllarda 20 kilo vererek başka birine dönüşen ve en son Serçe'nin Gözyaşı dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Sedef Şahin yeni bir mesleğe adım attı. Diriliş Ertuğrul'un Maria'sı Sedef Şahin mesleğine ilişkin verdiği haberle gündem oldu.

2003'te Patron Kim ve Avrupa Yakası dizileri ile kendini seyirciye tanıtan, Adını Feriha Koydum'daki Cansu karakteri ile akıllara kazınan Sedef Şahin hayatında resmen yeni bir sayfa açtı.

20 yıllık oyunculuk kariyerinin ardından, özel bir üniversitenin Tiyatro Bölümünde Öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. Heyecan dolu anlar yaşayan oyuncu Şahin, haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Sedef Şahin açıklamasında "Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum" ifadelerini kullandı. 

Sedef Şahin kimdir? Değişimi ile herkesi şaşırtan Sedef Şahin kaç yaşındadır ve nerelidir? Sedef Şahin kimdir? Değişimi ile herkesi şaşırtan Sedef Şahin kaç yaşındadır ve nerelidir?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • yaa 2 ay önce Şikayet Et
    çok şaşırdım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!