Üç Kız Kardeş'in 2 ismi yürekleri ağza getiren kaza geçirdi! Son dakika sağlık durumu...

Kanal D ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Benian Dönmez ile Almila Ada yürekleri ağza getiren bir trafik kazası geçirdi.

Üç Kız Kardeş'in 2 ismi yürekleri ağza getiren kaza geçirdi! Son dakika sağlık durumu...
Üç Kız Kardeş'in 2 ismi yürekleri ağza getiren kaza geçirdi! Son dakika sağlık durumu...
GİRİŞ 15.02.2024 20:55 GÜNCELLEME 15.02.2024 21:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eda Teksöz'ün yönettiği Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisinin 2 ünlü oyuncusu sete giderken akıllara durgunluk veren bir trafik kazası geçirdi. Dizide senaryo icabı Nezahat karakterini oynayan Benian Dönmez ve Dönüş karakterini oynayan Benian Dönmez'in sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı.

Kurtlar Vadisi ile Teşkilat'tan Mevzu Derin'e büyük transfer! Ortalığı yıkıp geçecekKurtlar Vadisi ile Teşkilat'tan Mevzu Derin'e büyük transfer! Ortalığı yıkıp geçecek

Dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Ayvalık'a doğru Benian Dönmez'le yola çıkan Almila Ada, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ünlü oyuncu Almila Ada'nın kullandığı arabanın Bursa Gemlik yolunda bariyerlere çarparak durduğu bilgisine ulaşıldı.

Kazadan yara almadan kurtulmayı başaran 29 yaşındaki başarılı oyuncu önlem amaçlı Gemlik Devlet Hastanesi'ne müşahede altına alındı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Almila Ada ve Benian Dönmez'den şu an için henüz bir açıklama gelmedi.

Kuruluş Osman'dan gideceği resmen kesinleşti! İzleyenler bu haberi duyunca çok üzülecekKuruluş Osman'dan gideceği resmen kesinleşti! İzleyenler bu haberi duyunca çok üzülecek

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Türkiyeli 2 ay önce Şikayet Et
    Napalım banane kardeşimmmmm.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var