Teşkilat ile Kurtlar Vadisi'nin hafızalardan silinmeyen ismi Mevzu Derin'e evet dedi!

Kurtlar Vadisi, Teşkilat, Payitaht Abdülhamid, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi dizilerdeki performansıyla akıllara kazınan Gürkan Uygun, TRT'nin Mevzu Derin isimli sürpriz projesiyle ekrana geri dönüyor.

Teşkilat ile Kurtlar Vadisi'nin hafızalardan silinmeyen ismi Mevzu Derin'e evet dedi!
Teşkilat ile Kurtlar Vadisi'nin hafızalardan silinmeyen ismi Mevzu Derin'e evet dedi!
GİRİŞ 20.02.2024 09:28 GÜNCELLEME 20.02.2024 09:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı projelerde sergilediği etkileyici performansla başarı grafiğini yükselten Gürkan Uygun yepyeni projesiyle bir kez daha medya gündemine oturdu.

Üç Kız Kardeş'in 2 ismi yürekleri ağza getiren kaza geçirdi! Son dakika sağlık durumu...Üç Kız Kardeş'in 2 ismi yürekleri ağza getiren kaza geçirdi! Son dakika sağlık durumu...

Son olarak Teşkilat dizisiyle kameralar karşısına geçen Uygun, TRT'nin Tabii adlı dijital platformunda yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Mevzu Derin dizisiyle el sıkıştı. Yönetmenlik koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturacağı ve senaryosunu ise Yusuf Reha Alp'in yazacağı Mevzu Derin'in yeni transferi Gürkan Uygun sürpriz bir karakterle gümbür gümbür geliyor.

İlk sezonun toplamda on bölümden oluşması ve Mart'ın ortasında ise sete çıkması planlanan Mevzu Derin'le anlaşma sağlayan Gürkan Uygun, ünlü oyuncu Melike İpek Yalova ile başrolleri paylaşacak.

Kuruluş Osman'dan gideceği resmen kesinleşti! İzleyenler bu haberi duyunca çok üzülecekKuruluş Osman'dan gideceği resmen kesinleşti! İzleyenler bu haberi duyunca çok üzülecek

CNP film imzalı yeni Tabii dizisi Mevzu Derin, hapisten çıkan bir kabadayının hikayesini gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Gürkan Uygun ise burada senaryo gereği 'Ali Reşat' karakterini üstlenecek ve kötülere karşı savaşan bir kabadayıyı oynayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Açı 2 ay önce Şikayet Et
    Ya kabadayı ne ya adamlık ve dürüstlük varken gerçi ben izlemiyorum izlenmesini tavsiye etmiyorum vaktiniz varsa kendinizi izleyin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    gürkan uygun vadiden sonra hiçbir karakteri tutturamadın
    Cevapla
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    adam kanal kanal proje proje geziyor zaten tescilli gezici
    Cevapla
  • Mustafa Oduncu 2 ay önce Şikayet Et
    Artık şiddet tarzı diziler olmasın sonrada millet dışarılarda efe gibi mafya gibi bellerinde silahla geziyorlar.
    Cevapla
  • Mami 2 ay önce Şikayet Et
    Merakla bekliyoruz on numara olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..