Survivor Sahra yarışmadan ayrılınca böyle tehdit etti: Hayatını bitirmeye geliyorum!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da eleme düellosuna katılmadan Acun Ilıcalı ile görüşüp çekilmek istediğini ifade ederek yarışmadan ayrılan Sahra Işık gündemde. Survivor'a veda eden Sahra Işık, sosyal hayata döndüğü anda sosyal medya hesabından açıkça tehditler yağdırdı.

Survivor Sahra yarışmadan ayrılınca böyle tehdit etti: Hayatını bitirmeye geliyorum!
Survivor Sahra yarışmadan ayrılınca böyle tehdit etti: Hayatını bitirmeye geliyorum!
GİRİŞ 19.02.2024 22:00 GÜNCELLEME 19.02.2024 22:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Survivor All Star'da olaylar bitmek bilmiyor. 2014'te ve 2018'deki performansının ardından bu yıl da Survivor'da boy gösteren Sahra Işık beklenmedik bir ayrılık ile adaya veda etti. Ancak ayrılığın ardından ortaya çıkanlar ağızları açık bıraktı.

15 Şubat akşamı Tv8 ekranında izleyici ile buluşan Survivor All Star'da eleme düellosu yapması beklenirken akla gelmeyecek bir şekilde Sahra Işık yarışmaya veda etti. Program sunucusu Murat Ceylan Sahra'nın elendiğini şu sözlerle ifade etti: 

Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik.

ACUN ILICALI İLE GÖRÜŞÜP YARIŞMADAN AYRILMIŞ

Sahra'nın beklenmedik ayrılığı sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra Sahra Işık'ın Acun Ilıcalı ile bir görüşme yaparak yarışmadan ayrılmak istediğini dile getirdiği ve yarışmadan ayrıldığı öğrenildi. Bu meselenin arkasında yatan olaya ilişkin iddialar da çok konuşuldu. 

Sosyal medyada, Survivor All Star'a geçtiğimiz günlerde veda eden Seda Aktuğlu'nun, Sahra Işık'ın eşi İdris Aybirdi'ye "Sahra adada arkandan senin servetine çökmek istiyor" dediği, daha sonrasında İdris Aybirdi'nin Acun Ilıcalı'dan izin alarak Sahra Işık ile görüştüğü öne sürüldü. 

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Survivor Sahra ise yarışmadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, adeta medyan okudu. İşte Sahra Işık'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama:

Hayatımı bitirmeye çalışanların, beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum... N-M-S...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • sütçü 3 ay önce Şikayet Et
    botoks yaptırıp çirkinleşmiş.
    Cevapla
  • Myyy 3 ay önce Şikayet Et
    Izlemiyoruz..Cunku icimiz Gazze filistin icin Kan agliyor..Rezilligi izlemek Zorunda deiliz..Seytanin Yaninda deil..ALLAhin..filistin gazzelilerin yanindayiz..!
    Cevapla
  • Sedefçe 3 ay önce Şikayet Et
    Seda herşeye karışıyor demek kolombiya'ya gitti orayı karıştırdı.Şimdide elalemin ailesinimi karıştırıyor ayıp ayıp inşallah doğru değildir
    Cevapla
  • Hatice bennur 3 ay önce Şikayet Et
    Kocasını kaptırmak korktu bence sosyal medyayı yıkar bu kadın zevkle takip ediyoruz acaba kimleri taşlayacak aklı olan bulaşmasın bu deliye
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çokda umrumdaydı
    Cevapla
  • Konyaspor 3 ay önce Şikayet Et
    Umurunda değil de ne diye haberi okudun yorum yazdın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!