Kızılcık Şerbeti Abdullah nasıl oldu? Diziye ne zaman dönüyor? Açıklamada…

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Kızılcık Şerbeti'ndeki rolünden ayrılmak zorunda kalan Settar Tanrıöğen'in akıbeti belli oldu. 2 bölümdür ekranda görünmeyen Settar Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği merak edildi.

Kızılcık Şerbeti Abdullah nasıl oldu? Diziye ne zaman dönüyor? Açıklamada…
Kızılcık Şerbeti Abdullah nasıl oldu? Diziye ne zaman dönüyor? Açıklamada…
GİRİŞ 25.02.2024 00:09 GÜNCELLEME 25.02.2024 00:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Show TV'nin tartışmalara sebebiyet veren dizisinde Abdullah Ünal karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Settar Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği oldukça merak edildi. Gözler Apo karakterini ararken beklenen açıklama geldi. 

Dizideki beyin kanaması rolünün ardından gerçek hayatta da beyin kanamada geçirerek art arda 2 kez bıçak altına yatan ve ameliyatın ardından da tedavi altında olan Settar Tanrıöğen, kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne devam edemiyor.

Ertuğrul Gazi'yi oynuyordu! Engin Altan Düzyatan İngiliz futbolcuyu oynayamayacağını böyle açıkladıErtuğrul Gazi'yi oynuyordu! Engin Altan Düzyatan İngiliz futbolcuyu oynayamayacağını böyle açıkladı

Ünlü oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle dizinin senaryosunda değişikliğe gidildi ve Apo karakteri virüse yakalandı. Hastalığından dolayı ise karantinada olduğu ekranlara yansıtıldı. 

Ancak 2 bölümden beri Settar Tanrıöğen dizide boy gösteremiyor. Bu durum Kızılcık Şerbeti takipçilerinin de kafasını epeyce karıştırdı. Peki Settar Tanrıöğen diziye dönmeyecek mi? 

HALA TABURCU EDİLMEDİ

En son doktor kararı ile ziyaret yasağı konulan oyuncunun taburcu etmesi beklenirken, iyileşme süresinin yavaş olduğu öğrenildi. Bundan dolayı hastanedeki tedavisinin de devam etmesi gerektiği bilgisine ulaşıldı. 

Diğer yandan ise oyuncu Tanrıöğen'in setlere dönme tarihi de belli oldu. 

DİZİYE NE ZAMAN DÖNECEK?

Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti'ne 2 bölüm sonra devam edecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Yesil 2 ay önce Şikayet Et
    Apocuk alev hamile
    Cevapla
  • Islam Güzeldir 2 ay önce Şikayet Et
    Bir Islam ülkesinde Türkiyede tüm müslümanları aşagalayan diziler yapılmasına nasıl müsade ediliyor?
    Cevapla
  • coban 2 ay önce Şikayet Et
    bacak üstünde bacak zikir ceken zat degilmi bu ? ALLAH i anarken edepsizlik ahreket eden zat ? filmde olsa o hareket cok büyük yanlis..
    Cevapla
  • KAYNAK 2 ay önce Şikayet Et
    çokmu lazmdı
    Cevapla
  • Bilal yıldız 2 ay önce Şikayet Et
    Rütük nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...