Ertuğrul Gazi'yi oynamıştı! Engin Altan Düzyatan'dan İngiliz futbolcu rolü açıklaması

Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Gazi'si Engin Altan Düzyatan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Engin Altan Düzyatan oynamak isteyeceği rolü açıkladı ancak "Onu da biz yapamayız" diyerek mütevazi tavırlar sergiledi.

Ertuğrul Gazi'yi oynamıştı! Engin Altan Düzyatan'dan İngiliz futbolcu rolü açıklaması
Ertuğrul Gazi'yi oynamıştı! Engin Altan Düzyatan'dan İngiliz futbolcu rolü açıklaması
GİRİŞ 29.02.2024 16:20 GÜNCELLEME 29.02.2024 16:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1'in efsanesi Diriliş Ertuğrul'da, tarihi kişilik Ertuğul Gazi'yi oynayan Engin Altan Düzyatan, dünyaca ünlü İngiliz futbolcunun hayatını oynayamayacağını anlattı. Engin Altan Düzyatan ses getiren o açıklama ile gündeme geldi. 

En son Star Tv ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisinde başrol oynayan, Engin Altan Düzyatan, Etiler'de objektiflere takıldı ve gazetecilerle biyografik filmler hakkında konuştu. Son yıllarda popüler hale gelen bu tarz filmlere ilişkin yorum yapan oyuncu, kendisine benzeyen birileri olursa oynamak istediğini söyledi.

Kızılcık Şerbeti Abdullah nasıl oldu? Diziye ne zaman dönüyor? Kızılcık Şerbeti Abdullah nasıl oldu? Diziye ne zaman dönüyor?

Konuşmasına David Beckham'a benzediğine ilişkin sözleri ile devam eden Engin Altan Düzyatan, ama o rolü yapamayacağını söyleyerek mütevazi bir tavra imza attı. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması: 

Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim ama bana bir tek David Beckham benziyor onu da biz yapmayız.

YENİ DİZİSİ NE ZAMAN?

2024'te yeni bir projesinin olmadığını anlatan Engin Altan Düzyatan, keyfinin yerinde olduğunu ve bu yıl boyunca bir şey yapmayacağını anlattı. Ancak önümüzdeki yıldaki yeni projelere de yeşil ışık yaktı. 

"ZOR İŞLER ÇOK FAZLA PARAMETRELER VAR"

Son zamanlarda yapımcılıkla uğraşmaya başlayan Düzyatan, yapımcılık ve oyunculuk arasındaki farkları da konuşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncu konuşmasında starlığın daha iyi olduğunu şu ifadelerle aktardı: 

Birazcık o taraftayım, birazcık bu taraftayım. Elimden geldiği kadar uğraşıyorum. Oyunculuğun şöyle bir rahatlığı var. Hiçbir şeyle sen uğraşmıyorsun, birileri senin adına uğraşıyor. Sen gidiyorsun oynuyorsun, eve dönüyorsun. Yapımda daha zor işler, çok fazla parametreler var. Bütün hepsini senin takip etmen gerekiyor. Şimdi onun geyiğini yapıyorum. Starlık daha iyiymiş. Belgeseli bitirdik. Bir tane film yaptım yapımcı olarak, onun montajındayız. Başka ortak olduğumuz bir film çıkmak üzere. Artık hepimiz göreceğiz oyunculuk ile yapımcılık arasındaki farkı.

KAYNAK: HABERTÜRK
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Çoban Memed 2 ay önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul'dan sonra para için saçma sapan bir filmde oynadı, Dirilişteki Ertuğrul çizgisini koruyamadı bence o imaja büyük zarar verdi.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrulun dünyada gösterime girdiği yıl, diğer dinlerden müslümanlığa geçişlerde %350 lik bir artış oldu. Değerli oyuncumuz da sevabından nasiplenir inşaallah. Severek izliyoruz. Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi