Müslüm'ün yapımcısından Serdar Ortaç göndermesi! Mustafa Uslu milyonlar kaybetmişti

Yaklaşık 140 Milyon TL kaybeden Mustafa Uslu, günümüzde TRT1 ekranında Bir Sevdadır isimli dizide rol alan eşi Sinem Uslu'yu ve çocuklarını da alıp Türkiye'yi terk etti. Konuya ilişkin zehir zemberek açıklama ise gündem oldu.

Müslüm'ün yapımcısından Serdar Ortaç göndermesi!  Mustafa Uslu milyonlar kaybetmişti
Müslüm'ün yapımcısından Serdar Ortaç göndermesi! Mustafa Uslu milyonlar kaybetmişti
GİRİŞ 27.02.2024 13:39 GÜNCELLEME 27.02.2024 13:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ayla, Müslüm, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu ve İyi ki Varsın Eren gibi filmlerin ardından Neşet Ertaş'ın hayatını konu eden film yapan Mustafa Uslu ülkesini terk etme kararı aldı.

Özellikle Müslüm filmi ile Türkiye'deki biyografik filmlere yeni bir boyut kazandıran Mustafa Uslu ünlü Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş'ın da biyografisini beyaz perdeye yansıtmak üzere harekete geçti.

Ajda Pekkan için bir ilk! Böylesini, 60 yıllık Süperstar bile yaşamamıştıAjda Pekkan için bir ilk! Böylesini, 60 yıllık Süperstar bile yaşamamıştı

Neşet Ertaş

'Bir Garip Bülbül: Neşet Ertaş' isminin verildiği film neredeyse tamamlanma aşamasına gelmek üzereyken, Neşet Ertaş'ın mirasçıları dava açarak filmin önüne engel koydu. Dava sonuçlanınca filmin gösterime girmesine izin verilmedi.

Bu film için yaklaşık 4,5 Milyon Dolar (yaklaşık 140 Milyon TL) para harcayan Mustafa Uslu, filmi vizyona girmeyince büyük zarara uğradı. Çektiği kredilerden ötürü de icralık oldu.Mustafa Uslu ve eşi Sinem Uslu

Mustafa Uslu, yaşanan tüm bu olayların ardından ise, şimdilerde TRT1 ekranında Bir Sevdadır isimli dizide boy gösteren eşi Sinem Uslu ve 2 çocuğunu da alıp Türkiye'yi terk etti ve Almanya'ya yerleşti. 

GİDERAYAK SERDAR ORTAÇ GÖNDERMESİ

Mustafa Uslu, bankadan film için çektiği kredi borçlarını ödeyemediğini ifade ettikten sonra Serdar Ortaç'ın borçlarına gönderme yaptı. Ünlü yapımcı, Serdar Ortaç'ın kumar borcunun 7 kez yapılandırıldığını ancak bankanın kendi borcuna yapılandırma getirmediğini söyledi. 

Serdar Ortaç

Konuya ilişkin açıklama ise Mustafa Uslu'dan geldi. İşte o açıklama:

Türkiye'de film çekmek çok zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş'ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafından filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi. Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum. Serdar Ortaç'ın kumar borcunu 7 defa yapılandıran banka benim isteğimi maalesef kabul etmedi. Çocuklarımın okul taksitini dahi ödemekte zorlanıyorum, kiralık arabaya biniyorum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya'da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız, hoşça kalın. 

Mustafa Uslu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 28
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    Sen aklımızla alay mı ediyorsun. Rahmetlinin çocukları iyi yapmış yoksam ikiyüzlülüğünüz ortaya nasıl çıkacak. Şimdi soruyorum taksitlerimi ödeyemiyorum icralık oldum diyorsun peki almanya ya neyle gidiyorsun otostopmu yapacan orda geçimini sağlayacak neyin var eğer varsa borçlarını öde kaldı ki bu devirde telif hakkı alınmadan hiç bir şey olmuyor rahmetlinin çocukları haklı
    Cevapla
  • Cevat 2 ay önce Şikayet Et
    Neşet Ertaşın mirasçılarına para vermemek için oldu bittiye getirip film çek sonra ben mağdurum. Cingöz bir tek sensin demi.
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 ay önce Şikayet Et
    Uyanik sen Rahmetli Ne$etin hayatini dizi yapmadan cok önce Ailesinden izin alman gerekmiyormuydu.??? ülkenin tek uyanigi senmisin.? izin alsaydin asla bu günlere dü$mezdin $imdi aldigin sonuclarda yaptiklarinin neticesidir..Güle güle gitmiyceksin bu ülkeyi ariyacaksin´senin gibi binlercesi gitti yine geri geldi.
    Cevapla
  • Copyright 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen kurtt'un yazdığı gibi, kafaya göre hareket et ve hak sahibi olmaz deyince mağdur rolüne gir. Ondan sonra bütün ülke haksız ben haklıyım, gitmen daha iyi hadi güle güle.
    Cevapla
  • Vatandaş38 2 ay önce Şikayet Et
    Gidene kapı açık inşallah dönüşün olmaz bir daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri