Ajda Pekkan için bir ilk! Böylesini, 60 yıllık Süperstar daha önce bunu yaşamamıştı...

60 yıldan beri sahnelerde sanatını icra eden Ajda Pekkan kariyerinde bir ilke imza atacak. Müzikal tarzı ve yaşına rağmen enerjisi ile adından söz ettiren Ajda Pekkan ömründe ilk kez stadyumda sahne alacak.

Ajda Pekkan için bir ilk! Böylesini, 60 yıllık Süperstar daha önce bunu yaşamamıştı...
Ajda Pekkan için bir ilk! Böylesini, 60 yıllık Süperstar daha önce bunu yaşamamıştı...
GİRİŞ 27.02.2024 17:25 GÜNCELLEME 27.02.2024 17:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde sağlık soruları ile uğraşan ve ameliyat olan Ajda Pekkan kendisini toparladıktan sonra kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Süperstar konser planlarını çoktan netleştirdi.

1963'ten beri müzikal tarzı ile adından söz ettiren Ajda Pekkan, meslek hayatında bir ilke imza atarak stadyumda konser verecek. 12 Haziran'da bir ilke imza atacak olan Pekkan'a çok sayıda arkadaşı eşlik edecek.

Beşiktaş Stadyumunda 'Ajda Pekkan ve Arkadaşları' ismi ile gerçekleşecek konserde, şu isimler Ajda Pekkan'a eşlik edece ve onunla düet yapacak:

  • Selda Bağcan

  • Nilüfer

  • Kenan Doğulu

  • Sıla

  • Edis

  • Cem Adrian

  • Mabel Matiz

AJDA PEKKAN'DAN AÇIKLAMA

Heyecanlandıran konser etkinliği ile ilgili açıklama ise Ajda Pekkan'dan geldi. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

12 Haziran Beşiktaş Stadyumu Ajda ve Arkadaşları... Tabi ki merak ediyorsunuz kim bu arkadaşları. Çok sevdiğim arkadaşlarım, gönlüme dokunan sesler diye ufak bir tüyo vermiş olayım. İlerleyen zamanlarda zaten detayları öğreneceksiniz. Uzun soluklu kariyerimde bir ilk olması bakımından da Beşiktaş Stadyumu konserini çok önemsiyorum ve büyük heyecan içinde hummalı bir hazırlık sürecindeyiz. Hepimiz için unutulmaz bir hatıra hafızalardan silinmeyecek bir gece olması dileğiyle. Öyleyse 12 Haziran'da sağlıkla ve huzurla, heyecan ve aşkla siz, çok sevdiklerimle buluşmak üzere.

BİLET FİYATLARI 15 BİN LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

'Ajda Pekkan ve Arkadaşları' isimli konserin biletleri satışa sunuldu bile. Edinilen bilgiye göre bu konserin en düşük bilet fiyatı 700 TL, en yüksek bilet fiyatı ise 15 Bin TL.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Demoxy 2 ay önce Şikayet Et
    Sanırım bu kadın ölmeyecek..????
    Cevapla
  • suvaslu 2 ay önce Şikayet Et
    artık bu kendi kişisel temizliğini yapmakdan acizdir,kim napsın bu kokanayı
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ya yaşı kac oldu acaba hala sanatçı nazar değmesin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yarın toprak olacaksın derdine bak senin
    Cevapla
  • VatandaŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Sadece şunu bilelim ÖLÜM VAR, kaçınılmaz. Etler çürüyor,boya giysi taki kalmıyor, alkış duyulmuyor. İş çok ciddi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'