Murat Dalkılıç üzücü haberi bu sözlerle duyurdu! Tedavisi devam edecek

40 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç sanat dünyasını ve sevenlerini üzecek bir haber ile gündeme geldi. Hastalığından dolayı konserlerini iptal etmek zorunda kalan Murat Dalkılıç'ın bir süre daha tedavisinin devam edeceği öğrenildi.

Murat Dalkılıç üzücü haberi bu sözlerle duyurdu! Tedavisi devam edecek
Murat Dalkılıç üzücü haberi bu sözlerle duyurdu! Tedavisi devam edecek
GİRİŞ 27.02.2024 12:48 GÜNCELLEME 27.02.2024 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

16 yıldan beri Türk pop müziğinin şarkıcıları arasında yer alan Murat Dalkılıç, sevenlerini üzen ve korkutan haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Daha önce de hastalığını anlatan şarkıcı, rahatsızlığı nedeniyle konserlerini iptal etmek durumunda kaldı.

Kasaba şarkısı ile büyük bir üne kavuşan, en son Sadece Arkadaşız adlı yapımda oyunculuk performansı sergileyen 40 yaşındaki şarkıcı Murat Dalkılıç, hastalığı nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı ve ardından özür diledi. 

Ertuğrul Gazi'yi oynuyordu! Engin Altan Düzyatan İngiliz futbolcuyu oynayamayacakErtuğrul Gazi'yi oynuyordu! Engin Altan Düzyatan İngiliz futbolcuyu oynayamayacak

Murat Dalkılıç

İşte Murat Dalkılıç'ın yaptığı o paylaşım: 

Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilet alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.

Murat Dalkılıç'ın sosyal medya paylaşımı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MİLAT 2 ay önce Şikayet Et
    Niye dua istememiş?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi