Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölüm haberini bu sözlerle duyurdu: Ölüm yoktur, vuslat vardır

TRT1'E damga vuran Diriliş Ertuğrul dizisinde, Engin Altan düzyatan ile olan savaş sahneleri ile dikkat çeken Birand Tunca en acı gününü sosyal medya hesabından paylaştı. Dizide Bisol karakterini canlandıran Birand Tunca annesinin ölüm haberini verdi.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölüm haberini bu sözlerle duyurdu: Ölüm yoktur, vuslat vardır
Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölüm haberini bu sözlerle duyurdu: Ölüm yoktur, vuslat vardır
GİRİŞ 06.03.2024 09:56 GÜNCELLEME 06.03.2024 09:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2024-2015 sezonunda TRT1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Bisol karakterini canlandıran, Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Ertuğrul Gazi ile olan vuruşma sahneleri ile dikkat çeken oyuncu Birand Tunca acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

10 yıllık oyuncu Birand Tunca'nın annesi Yasemin Sözen 3 Mart'ta hayatını kaybetti. Ölüm haberini Birand Tunca'nın bizzat kendisi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Oyuncuya destek mesajları yağdı. 

2 yıl önce final yapmıştı! Seksenler dizi kadrosu yıllar sonra bir araya geliyor2 yıl önce final yapmıştı! Seksenler dizi kadrosu yıllar sonra bir araya geliyor

Birand Tunca'nın Diriliş Ertuğrul'daki rolü

Birand Tunca Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır. Canım annem... Başımız sağ olsun" sözleriyle duyuran Birand Tunca; "Melek annem Yasemin Sözen... Cenazemiz, yarın ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nden kaldırılacaktır"  ifadelerini kullandı. 

Birand Tunca'nın annesi

BİRAND TUNCA KİMDİR? 

Biranda Tunca, 5 Ekim 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 34 yaşındadır. Lise yıllarından itibaren modellik yapmaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 

Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kut'ül Amare gibi dizilerde boy gösteren oyuncu en son 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' ve 'Yardımcı Oyuncu'da rol aldı. 

Biranda Tunca

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hayy 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET ETSİN FİRAK yok vuslat var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı