Ebru Gündeş'in evlendiğini öğrenen Demet Akalın'dan şok yorum: İki elim kanda olsa...

Demet Akalın magazin dünyasının gündeminde olan Ebru Gündeş evliliği ile ilgili yorum yaptı. Ebru Gündeş'e yakınlığı ile bilinen Demet Akalın Ebru Gündeş'in 4. kez evlendiğini duyunca bakın neler söyledi? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Ebru Gündeş'in evlendiğini öğrenen Demet Akalın'dan şok yorum: İki elim kanda olsa...
Ebru Gündeş'in evlendiğini öğrenen Demet Akalın'dan şok yorum: İki elim kanda olsa...
GİRİŞ 08.03.2024 17:43 GÜNCELLEME 08.03.2024 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

28 yıldan beri Türk pop müziğinin içinde yer alan, günümüzde ise TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da sunucu olarak yer alan Demet Akalın Ebru Gündeş'in evliliğine ilişkin sözleri ile gündeme geldi. 

Geçtiğimiz gün, Murat Kurum'un da katıldığı bir gençlik festivalinde sahne alan Demet Akalın gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ameliyatından sonraki süreci ile ilgili de konuşan Demet Akalın, magazinin gündeminde olan ebru Gündeş'in 4. evliliği hakkında yorum yapmadan geçemedi. 

Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölüm haberini böyle duyurdu: Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardırDiriliş Ertuğrul oyuncusu ölüm haberini böyle duyurdu: Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır

Uzun zamandır gecelere çıkmadığının da altını çizen Demet Akalın Ebru Gündeş'i çok sevdiğini söyleyerek, yeni evliliğinden ötürü mutluluklar diledi. İşte Demet Akalın'ın o sözleri: 

Halim yok vallahi şimdi. Programım var, oradan kızı alıyorum, konsere gidiyorum. Bir sürü iş var. Eskiden ben çıkardım ama şimdi çıkmıyorum. Çok sevdiğim bir sanatçı arkadaşım olunca sahnesi varsa gidiyorum bazen. Ebru'ya gidiyorum. Gerçi ona iki elim kanda olsa giderim. Çok seviyorum onu. Mutluluklar da diliyorum arkadaşıma, telefonlaştık konuştuk onunla da. Çok mutlu oldum onun adına. 

Murat Özdemir kimdir, ne iş yapıyor? Kaç evlilik yaptı? Murat Özdemir hayatı ve kariyeriMurat Özdemir kimdir, ne iş yapıyor? Kaç evlilik yaptı? Murat Özdemir hayatı ve kariyeri

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • tarım 1 ay önce Şikayet Et
    ebru 14 kez daha evlenir bunlar başlangıçççç
    Cevapla
  • Nuray 1 ay önce Şikayet Et
    Kime ne
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!