Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından olay gönderme! O oyuncuları karşısına aldı

Show TV'nin ses getiren dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya sosyal medyayı sallayan bir açıklama ile gündeme geldi. Evrim Alasya'nın bazı oyuncuları karşısına aldığı açıklaması sosyal medyada destek topladı.

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından olay gönderme! O oyuncuları karşısına aldı
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından olay gönderme! O oyuncuları karşısına aldı
GİRİŞ 04.03.2024 11:32 GÜNCELLEME 04.03.2024 11:32

25 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden şimdilerde ise Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'ne Kıvılcım karakteri ile renk katan Evrim Alasya sosyal medyada gündem olan bir paylaşım ile gündeme geldi. 

Bilindiği üzere son yıllarda estetik yaptırmak ve botoks oldukça popüler hale geldi. Makalelere dahi konu olan tek tipleşen kadın modelleri birçok kişinin eleştirisine maruz kalıyor. Bu popüleritenin en çok uğradığı meslek grubu da oyunculuk...

Ebru gündeş ve Murat Özdemir evliliğinden sonra açtı ağzını! Eski eşten bomba açıklamaEbru gündeş ve Murat Özdemir evliliğinden sonra açtı ağzını! Eski eşten bomba açıklama

Evrim Alasya

Yüzüne yaptırdığı botoks ile mimikleri tam anlaşılmayan ve dolayısıyla oyunculuğu da izleyiciye geçmeyen oyuncular tenkit edilirken konuyla ilgili bir yorum da Evrim Alasya'dan geldi.

Bugüne dek estetik yaptırdığı bilinmeyen 44 yaşındaki Evrim Alasya sosyal medya hesabı üzerinden tüm mimiklerinin belli olduğu fotoğrafını paylaşıp altına da şu notu düştü: 

Oynamaktan anlamayan, botokslu “oyuncu” devri kapandı sanki ha, ne dersin?

Gönül Dağı'nın müzisyeni oyuncu oldu! Müzisyenlikten oyunculuğa giden hikaye...Gönül Dağı'nın müzisyeni oyuncu oldu! Müzisyenlikten oyunculuğa giden hikaye...

Evrim Alasya'nın sosyal medya paylaşımı

Evrim Alasya'nın bu paylaşımı kısa süre içinde büyük etkileşim topladı. Çok sayıda destekleyici yorum ve beğeni aldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü
Eray Güçlüer, Yunanistan-Türkiye ilişkilerini Haber7'ye değerlendirdi