Filiz Akın'dan beklenen açıklama geldi! Son sağlık durumu belli oldu

Son günlerde sağlık sorunları ile boğuşan Filiz Akın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın açıklamasıyla sevenlerinin yüreğine serin su serpti.

Filiz Akın'dan beklenen açıklama geldi! Son sağlık durumu belli oldu
Filiz Akın'dan beklenen açıklama geldi! Son sağlık durumu belli oldu
GİRİŞ 16.03.2024 08:59 GÜNCELLEME 16.03.2024 08:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

81 yaşında Filiz Akın geçtiğimiz günlerde hastaneye yattığı haberi ile gündeme gelmiş ve sevenlerini oldukça korkutmuştu. Filiz Akın'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Konuya ilişkin açıklama bizzat kendisinden geldi.

Yeşilçam’da damga vuran oyuncular arasında yer alan Filiz Akın hastalık süreci ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirme yaptı. Usta oyuncu, tedavi sürecine yeni ilaçların eklendiğini söyledi ve sevenlerini teşekkür etti.

Filiz Akın kimdir ve kaç yaşındadır? Ünlü sanatçı Filiz Akın'ın son hali...Filiz Akın kimdir ve kaç yaşındadır? Ünlü sanatçı Filiz Akın'ın son hali...

İşte Filiz Akın'ın yaptığı o açıklama: Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz.

NE OLMUŞTU?

Filiz Akın şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikâyetlerle hastaneye gitti ve durumunun şiddetli olmasından ötürü hastaneye yattı. Ertesi gün hastaneden taburcu edildi ancak tedaviye harfiyen evde devam etme şartı konuldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • G.eliff 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçek isimli kullanıcı doğru demiş katılıyorum çünkü artık hastaneler de ilaçlar da eskisi gibi şifa dağıtmıyor hatta teşhis bile koymakta çözümsüz kalıyorlar çok zengin iseniz paranız varsa bir nevi belki teşhis tedavi bulunabilir ama genel anlamda maalesef hastane ve verdikleri ilaçlar daha çok insanları öldürmek için oluşturulmuş bu zamandaki gidişat öyle ilerliyo alternatif tıpçözüm
    Cevapla
  • yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç öleceğim eninde sonunda demiyor..81 yaşına gelmişsin..ALLAHa yüzünü çevirmemişsin.. nasipsizlik çok kötü..! Ahireti düşünme gibi bir niyeti yok.
    Cevapla
  • Ali Aslan 1 ay önce Şikayet Et
    Sana mı kaldı insanların Allah ile arasında olması gerekenler. Siz insa.nlati dinden soguttunuz
    Cevapla
  • Tuna Çınar 1 ay önce Şikayet Et
    Kimin ne zaman öleceği belli değil yatan değil vadesi yeten. Ölür ölüm yaşa bakmıyor
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Yarıp ta kalbine mi baktın! (hadis i Şerif)
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 1 ay önce Şikayet Et
    ya hep erkekler ölüyor kadınlar ölmemek için herşeyi yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Nisâ, 78. Ayet: Nerede olursanız olun, sağlam ve tahkim edilmiş kaleler içinde bulunsanız bile ölüm size ulaşacaktır.
    Cevapla
  • GERÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    kemoterapi insanları öldürüyor erken teşhis harici kesinlikle kullanılmamalı bunu bizzat kendi yakınımdan biliyorum 4 evrede kemoterapi yaptılar eritti bitirdi ameleyat imkanı varsa yaptırın yoksa ilerlemiş kanserde kemoterapi sadece süreci hızlandırıyor doktorlarda sizi denek olarak kullanıyor bitkisel deneyin
    Cevapla
  • Abdülkerim 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle bilmediğiniz ve hassas konularda atıp tutmayın. Onkolojik tedaviler çok ilerledi ve sürekli ilerliyor. Sizin verdiğiniz bu tavsiyeye uyması nedeniyle normalde tedavi olabilecek bir kişi hayatını kaybederse katil gibi bir şey olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!