Teşkilat'ın Serdar'ıydı! Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedeni senelerin ardından ortaya çıktı

TRT1'in MİT dizisi Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, yıllar önce diziden ayrılığı ile gündem olmuştur. Teşkilat'tan sonra televizyon dizilerine ara veren oyuncu Çağlar Ertuğrul ayrılık nedenini ilk kez açık açık konuştu.

Teşkilat'ın Serdar'ıydı! Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedeni senelerin ardından ortaya çıktı
Teşkilat'ın Serdar'ıydı! Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedeni senelerin ardından ortaya çıktı
GİRİŞ 22.03.2024 16:03 GÜNCELLEME 22.03.2024 16:03
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde Serdar Kılıçarslan karakteri ile rol alan Çağlar Ertuğrul, NTV ekranında yayınlanan Empati programının konuğu oldu. Çağlar Ertuğrul 2 yıl önce başrolünde oynadığı Teşkilat'ı neden bıraktığını açıkladı.

Sunuculuğunu, Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan'ın üstlendiği program sosyal medyada büyük ses getirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, Çağlar Ertuğrul'a Teşkilat'tan neden ayrıldığını sordu. 

Murat Cemcir'den Ahmet Kural için şok sözler: Geri gelirler, geri giderler!Murat Cemcir'den Ahmet Kural için şok sözler: Geri gelirler, geri giderler!

Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedenini anlatırken, saha ajanı olma fikrinin çok hoşuna gittiğini ama zamanla dizide aksiyon istendiği için sık sık eline silah almak zorunda olduğunu anlattı ve sözleri şöyle devam etti: 

Serdar'la ilgili daha çok saha ajanı olması fikri benim çok hoşuma gitmişti. Eline çok nadir silah alacak birisiydi. Rol içinde rol fikri benim çok hoşuma gitmişti. Ama tabi aksiyonu daha fazla arttırmamız gerektiği için bazı yerlerde biz de çok fazla elimize silah alır olduk, çatışmaya çok fazla girer olduk. Ve ben günün sonunda sakatlanmış oldum.

"SERDAR'IN HİKAYESİ ORADA BİTTİ"

Çağlar Ertuğrul konuşmasının devamında ise Serdar'ın hikayesinin bitme sürecini şu sözlerle anlattı: Omzumdan sakatlandım ben. Sabahın köründe daha hastane açılmadan benim için açılıyordu. Ben fizik tedaviye gidiyordum. Artık bir noktadan sonra tabancayı kaldıramaz oldum. Artık Serdar'ın hikâyesi o noktada bitti.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Serbest radikal 1 ay önce Şikayet Et
    Tamer Karadağlı ile elestri babında üstü kapalı dalga geçmişti kime ysranacaksa hemen aksbinde diziden gönderildi galiba iyi olmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan söylemiş karşı mahalleye şirin gözükceğim diye abuk subuk işlere girdi dizide biletini kestiler hadi itiraf et
    Cevapla
  • Alper Göktürk 1 ay önce Şikayet Et
    sipahi dizisini çok beğendik. senaryosu daha akıcı idi. oyuncular da çok başarılı idi. dizinin devam etmesini çok isteriz.
    Cevapla
  • Gariban 1 ay önce Şikayet Et
    Avanelere mesaj vermek adına komik duruma düştün ve diziyi sen varsın diye ilk biranlardandim bundan sonrada oynayacagin hiç bir diziyi filmi asla asla asla seyretmem
    Cevapla
  • Bora 1 ay önce Şikayet Et
    Bazı hikayeleri kısa ve öz tutacaksın ve bitireceksin ki efsanesi kalsın 20 bölümlük bir yapım olsa harika olurdu sonrasıda senede bir sınama filmi gibi vs.ayrıca bu sedar budiziye çokta uygun bir tip degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
AK Parti'de reform adımları