Murat Cemcir'den Ahmet Kural için şok sözler sarf etti! Geri gelirler, geri giderler...

Düğün Dernek, Çalgı Çengi ve Kardeş Payı gibi yapımların akılda kalan ikilisi Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi 4 yıldan beri bir araya gelmiyor. Konuya ilişkin son açıklama ise Murat Cemcir'den geldi. Murat Cemcir Ahmet Kural'la olan durumunu böyle anlattı.

Murat Cemcir'den Ahmet Kural için şok sözler sarf etti! Geri gelirler, geri giderler...
Murat Cemcir'den Ahmet Kural için şok sözler sarf etti! Geri gelirler, geri giderler...
GİRİŞ 19.03.2024 13:59 GÜNCELLEME 19.03.2024 13:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2012'de İşler Güçler ile rol arkadaşlığı başlayan Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi sonraki dönemlerde Düğün Dernek, Çalgı Çengi ve Kardeş Payı gibi yapımlarda seyirci tarafından büyük beğeni toplamıştı. 2020'den beri ise ikili üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmadı.

En son 2020'de Baba Parası isimli sinema filmi ile bir araya gelen ikili filmden itibaren hiçbir ortak projede yer almadı. Sonrasında ise Ahmet Cemcir ile Ahmet Kural arasında bir küslük olduğu konuşulmaya başlandı.

Teşkilat'ın Serdar'ıydı! Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedeni yıllar sonra ortaya çıktıTeşkilat'ın Serdar'ıydı! Çağlar Ertuğrul diziden ayrılma nedeni yıllar sonra ortaya çıktı

Murat Cemcir ve Ahmet Kural

Yıllar sonra konuya ilişkin açıklama Murat Cemcir'den geldi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile olan ilişkisine dair bir küslüğün olmadığını belirten şu ifadeleri kullandı: Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem bana küser insanlar. Ben dururum sonra geri gelirler barışırlar geri giderler.

Gazeteciler, Murat Cemcir'e  "Ahmet Kural size WhatsApp'tan davetiye göndermiş ama siz hiçbirine katılmadığınız için özel olarak da aramış" deyinde gelen yanıt ise şöyle oldu: WhatsApp'a bakmıyorum. Bazı numaralara bakmıyorum.

Murat Cemcir

Murat Cemcir konuşmasının devamında ise Ahmet Kural'ın telefonunun engelli olmadığını söyledi ve "Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım." şekkinde ifadeler kullandı. 

NE OLMUŞTU

Ahmet Kural geçtiğimiz sene Çağla Gizem Şahin ile Bodrum Cennet Koyu'nda düzenlenen düğünün ile dünya evine girmişti. Düğüne çok sayıda ünlü isim akın etti ancak Murat Cemcir katılmamıştı. 

Ahmet Kural'ın düğünü

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • müslüm baba 1 ay önce Şikayet Et
    Murat hiçbir zaman Ahmet in ön planda olmasını çekemedi, hep içinde o sinir ve hınç vardı, ben dururum gelir barışırlar ne demek,, bu ne kibir hayrola,
    Cevapla
  • MİSAFİR 313 1 ay önce Şikayet Et
    Her iki isimde Türk sanat camiası adına çok önemli işler yaptılar. Yozlaşmış bayağılaştırılmış toplum adına yaptıkları ile kötü örnek teşkil edişleri hiç unutulmayacak...
    Cevapla
  • senol32 1 ay önce Şikayet Et
    kardeş payı dışında diğer projeleri berbattı en azından benim için kardeş payındada sezai ve emrah en başarılı bulduklarım ama geneli iyi olmasa dizi tutmazdı zaten...
    Cevapla
  • tekin 1 ay önce Şikayet Et
    konu cikar oldumu herkes bir birini satiliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak