Hande Yener ölüm haberini bu sözlerle duyurdu! "Dünyamı kaybettim" dedi

Şarkıcı Hande Yener hayatının en acı gününü yaşıyor. Ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Hande Yener "Dünyamı kaybettim" sözleri ile sevenlerini bilgilendirdi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Hande Yener ölüm haberini bu sözlerle duyurdu! "Dünyamı kaybettim" dedi
Hande Yener ölüm haberini bu sözlerle duyurdu! "Dünyamı kaybettim" dedi
GİRİŞ 21.03.2024 12:24 GÜNCELLEME 21.03.2024 12:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

12 yıl önce babasını toprağa veren Hande Yener bu kez annesini kaybetti. Hayatının en acı günlerinden birini yaşayan Hande Yener acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

24 seneden beri Türk müziğinin içinde tekin olarak yer alan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener hayata gözlerini kapattı. 51 yaşında annesini kaybeden Hande Yener ölüm haberini Instagram üzerinden duyurdu. 

İşte Hande Yener'in yaptığı o paylaşım: Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Kalp hastalığının olduğu bilinen Yıldız Özyener 2015'te de beyin kanaması geçirmişti. Felç olma riski ile karşı karşıya kaldığı belirtilen Özyener 9 yılın ardından yaşamını yitirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH annene RAHMET EYLESİN. sanada İMAN TEVBE TESLİMİYET HİDAYET KURTULUŞ NASİP ETSİN.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Senin Annen ölümsüzmüydü,ölümü sana süprizmi oldu,yaşın gelmiş öbür dünyalık için hazırlıklara şimdiden hazırlan
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu insanlar gençlerin kültürünü yozlaştıran insanlar. Yaptıkları tahribat büyük. Aslında neleri kaybettiklerinin ve kaybettirdiklerinin farkında değiller.
    Cevapla
  • sevgi 1 ay önce Şikayet Et
    "dünyamı kaybettim" ifadesinden ne anlaşılır? "ahiretini kaybetme de" zaten dünya geçicidir
    Cevapla
  • Garip 1 ay önce Şikayet Et
    Ölüm hakktır. Umarım ibret alabilir. Zira her nefis ölümü tadacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş