Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır'ın evinin kirası ağızları açık bıraktı: Ev fiyatında kira!

Star TV ekranında yayınlanan Ömer dizisinde Selahaddin Paşalı ile birlikte başrol oynayan Gökçe Bahadır ödediği ev kirası ile gündem oldu. Gökçe Bahadır'ın eşiyle birlikte oturduğu eve ödediği aylık kira ücreti "Yok artık" dedirtti.

Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır'ın evinin kirası ağızları açık bıraktı: Ev fiyatında kira!
Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır'ın evinin kirası ağızları açık bıraktı: Ev fiyatında kira!
GİRİŞ 20.03.2024 10:24 GÜNCELLEME 20.03.2024 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'nin dizisi Ömer'de Gamze karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Gökçe Bahadır, evinin kirası ile sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncunun, eşi Emir Ersoy ile oturduğu evinin kira ücreti dudak uçuklattı.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Gökçe Bahadır, evlendikten sonra yaşadığı Etiler'deki boğaz manzaralı evi için aylık 270 Bin TL kira ödüyor. Evin yıllık kira ücreti ise 3 Milyon 24 Bin TL'ye tekabül ediyor. 

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu vefat etti! Bir zamanların popüler oyuncusuydu...Çocuk oyuncu Batuhan Göksu vefat etti! Bir zamanların popüler oyuncusuydu...

Daha önce Galatasaray'da forma giyen futbolcu Juan Mata'nın 5 Bin Euro (yaklaşık 175 Bin TL) kira ödeyerek bu evde oturuyordu. Günümüzde ise Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un yuvası oldu.

Gayrimenkul yatırımı yapması ile bilinen gökçe Bahadır'ın evinin kira ücreti sosyal medyada oldukça konuşuldu. Söz konusu evin kirasının neredeyse bir daire fiyatında olduğu dile getirildi. 

1 Nisan tatil mi? 1 Nisan'da seçim tatili olacak mı? 1 Nisan tatil mi? 1 Nisan'da seçim tatili olacak mı?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    hesap günü çok yaklaştı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina