Çocuk oyuncu Batuhan Göksu vefat etti! Bir dönemin popüler oyuncusuydu!

Çocuk yaşta oyunculuk kariyerine adım atan daha sonrasında yazılımcı olarak hayatına devam eden eski çocuk oyuncu Batuhan Göksu yaşamını yitirdi. Batuhan Göksu'nun ölüm haberi günler sonrasında ortaya çıktı.

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu vefat etti! Bir dönemin popüler oyuncusuydu!
Çocuk oyuncu Batuhan Göksu vefat etti! Bir dönemin popüler oyuncusuydu!
GİRİŞ 21.03.2024 16:00 GÜNCELLEME 21.03.2024 16:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2000'li yıllara damga vuran dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Göksu hayatını kaybetti. Batuhan Göksu; Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin ve Yetkin Dikinciler gibi isimlerin yer aldığı Baldız Geliyorum Demez dizisinde oynamıştı. 

Gençlik döneminde ise oyunculuğu bırakan 33 yaşındaki Batuhan Göksu bir süredir. İstanbul'daki bir hastanede kanser tedavisi görüyordu. Eski oyuncu Göksu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 10 Mart'ta hayata gözlerini kapattı. 

Hande Yener ölüm haberini böyle duyurdu: Dünyamı kaybettim!Hande Yener ölüm haberini böyle duyurdu: Dünyamı kaybettim!

Batuhan Göksu'nun ölüm haberi günler sonrasında alındı. 

BATUHAN GÖKSU KİMDİR?

Batunan Göksu 1990'da İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Tam adı Batuhan Berkay'dır. Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Göksu, 12 yaşında oyunculuk yapmaya başladı. Çocuk oyuncu olarak 'Seni Yaşatacağım' ve 'Baldız Geliyorum Demez' gibi dizilerde rol aldı. Eğitim hayatını ardından oyunculuğu bıraktı. Yazılımcı olarak hayatına devam etti. 2014'te ise Yasemin Göksu ile evlendi. 10 Mart 2024'te hayatını kaybetti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Omen2 1 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına Bırakın artık şu aşı safsatalarını! vade dolmadan kim kimi öldürebilir? Allah dilemedikçe kim ölebilir?
    Cevapla
  • recep 1 ay önce Şikayet Et
    Toprağı bol olsun bizim dinimize ait bir terim değil o müslüman olmayan için söylenmiş bir söz senebi ise toprağı bol olsun kokusu dışarı çıkması diye
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Konunun hristiyanlarla alakası yok. Eski Türk töresine göre cenazeye katılanlar ölünün mezarına toprak getirip atıyormuş. Mezarında çok toprak yığılması ölenin çok sevildiğine işaret edermiş. Sonuçta biri için toprağı bol olsun demek; seveni çok olsun, dua edeni çok olsun kabilinden bir duadır.
    Cevapla
  • KADIN ELİ 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin inşallah...toprağı bol olsun
    Cevapla
  • kargir 1 ay önce Şikayet Et
    İslam dininde ''toprağı bol olsun'' diye bir dua yoktur, o hristiyanlara ait saçma bir dua biçimidir, yani toprağı bol olsa ne olacak olmasa ne olacak, biraz iz'an lütfen.
    Cevapla
  • Ben 1 ay önce Şikayet Et
    MÜSLÜMAN ADAMA TOPRAĞI BOL OLSUN DENMEZ..Aklında bulunsun..
    Cevapla
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    muhtemel aşı kaynaklı bir ölüm daha
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    taktınız aşıya sizde. sanırsın aşı dan önce kimse kanserden ölmüyor herkes 100 yaşına kadar yaşıyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!