Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan başkaldırı! Gazze bombalanırken Kate Middleton haberine sinirlendi

Show Tv ekranında izleyici ile buluşan Bahar dizisinde başrol oynayan Demete Evgar, son günlerde gündemden düşmeyen Kate Middleton'ün öldüğüne ilişkin haberlere adeta isyan etti. Demet Evgar İsrail'in Gazze'yi bombalandığına dikkati çekti.

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan başkaldırı! Gazze bombalanırken Kate Middleton haberine sinirlendi
Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan başkaldırı! Gazze bombalanırken Kate Middleton haberine sinirlendi
GİRİŞ 29.03.2024 13:49 GÜNCELLEME 29.03.2024 13:49
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Günümüzde Bahar dizisindeki karakteri ile adından söz ettiren ve aynı zamanda  Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye İyi niyet elçisi olan oyuncu Demet Evgar dünya gündemini meşgul eden Kate Middleton haberlerine oldukça sinirlendi.

Bilindiği üzere aylardır İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı soykırım devam ediyor. Son günlerde ise neredeyse tüm dünya Galler Prensesi Kate Middleton'un aslında öldüğünü ancak yapay zeka ile çekilmiş video ile kansermiş süsü verildiği yönündeki iddiaları konuşuyor. 

Kurtlar Vadisi'nde oynuyordu! Tası tarağı topladı, huzurevine yerleştiKurtlar Vadisi'nde oynuyordu! Tası tarağı topladı, huzurevine yerleşti

Gazze'de binlerde çocuk öldürülürken tüm dünyanın Galler Prensesi'ni konuşuyor ve gündem ediyor olması birçok kişi tarafından büyük tepki ile karşılandı. Konuyla ilgili haklı bir tepki de Demet Evgar'dan geldi. 

27 yıllık oyuncu Demet Evgar, konuyla ilgili tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Ünlü oyuncu Instagram paylaşımında şu ifadelere imza attı: Prenses Kate öldü mü bilmiyorum ama Gazze'deki çocukların İsrail tarafından bombalandığını biliyorum. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Muhsin 4 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, cehennem çok çetin, azabı çok şiddetli, 3 saniye bile dayanamazsınız. bence geyik yapmayı bırakın. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYIN...
    Cevapla
  • Eyya 1 ay önce Şikayet Et
    lays reklamlarından çekil samimi misin görelim
    Cevapla
  • haberci 1 ay önce Şikayet Et
    o reklamlar aylar önce çekilir ve satılmış olur yani vazgeçtim yok ama merak etme b tweet üzerine lays bundan sonra çalışmayız diyecektir bunu göze almak asıl marifet.destek olalım sayıları artsın
    Cevapla
  • aslan 1 ay önce Şikayet Et
    helal olsun demet ....
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sanatçılarımızdan da tepki gelmiş olsaydı bayağı bir şey yapabilirdik hala geç değil
    Cevapla
  • vtndş 1 ay önce Şikayet Et
    bu kadın bana hiç samimi gelmiyor...
    Cevapla
  • G.E. 1 ay önce Şikayet Et
    Sen samimi değilsin ondanmı ki acaba ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha