Mesut Akusta evliliğini noktaladı! Eşi Şafak Özbir sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı…

Teşkilat'ın Mete Başkan'ı Mesut Akusta 7 yıllık eşi Şafak Özbir ile olan evliliğini noktaladı. Boşanma sonrasında sessizliğini bozan taraf Mesut Akusta'nın eski eşi Şafak Özbir oldu. Şafak Özbir konuya ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Mesut Akusta evliliğini noktaladı! Eşi Şafak Özbir sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı…
Mesut Akusta evliliğini noktaladı! Eşi Şafak Özbir sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı…
GİRİŞ 30.03.2024 18:19 GÜNCELLEME 30.03.2024 18:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisindeki Mete Başkan rolü ile akıllara kazınan, en son TRT1 ekranında Yürek Çıkmazı'nda rol alan Mesut Akusta 2016'da nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile olan evliğini sonlandırdı. 

Yaklaşık 30 yıldan beri ekranlardan tanıdığımız Mesut Akusta, 7 yıllık eşi, kızı Berfin Cano'nun annesi Şafak Özbir ile anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma davası tek celsede sona erdi. 

Bahar'ın başrolü Demet Evgar'dan haklı başkaldırı! Gazze bombalanırken Kate Middleton haberine kızdıBahar'ın başrolü Demet Evgar'dan haklı başkaldırı! Gazze bombalanırken Kate Middleton haberine kızdı

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in kız kardeşi olan Şafak Özbir boşanma sonrasında sessizliğini bozarak konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. İşte Şafak Özbir'in yaptığı o duygu dolu paylaşım: 

Ne yazılır bilemiyorum… Evet okuduklarınız doğru! Mesut’la evlerimizi ayırmaya karar verdik evet… Ama hayatlarımız her zaman bir arada olucak… Sevgimiz, saygımız, anne-babalığımız hayatımızın sonuna kadar bakidir… Tüm birlikteliğimiz ve evlilik hayatımız boyunca olduğu gibi ve şimdi de ellerimiz her zaman birbirimizin omuzunda olucak… Birbirimizi koruyup kollayıp destek olacağız ve en önemlisi dünyalar güzeli kızımıza çok mutlu birer anne-baba olacağız… Seni çok sevdim ve bundan sonra da her zaman yanında, bir adım ötendeyim canım Mesut…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Para bir de şu mutluluğu içtenliği samimiyeti saygıyı ve gerçek sevgiyi satın alsa zenginler için sorun kalmayacak
    Cevapla
  • Hülya 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar evlenirken havalı ayrılırken extra havalı olup hiçde ödün vermezler
    Cevapla
  • Ayşe K. 1 ay önce Şikayet Et
    Madem çok sevdiniz neden boşandınız diyenlere. (1)Bir süre sonra sadece sevgi yetmez(2) Kadınlar birlikte iken severler, ayrılırken artık kanlınız olur. Bence böyle yazarak Mesut Beyi "pişman etme" çalışıyor olabilir. Hani bak ben suçsuzum, hiç bişe yokken bıraktın beni. şimdi acısı çek. demek istemiş olabilir. Madem ne diyeceğini billmiyor, ne yazıyorsun.. Bu da ayrı gevezelik..
    Cevapla
  • zaman 1 ay önce Şikayet Et
    neden boşandınız o zaman
    Cevapla
  • Sevgi 1 ay önce Şikayet Et
    Vardır kendilerine göre bir sorunları boşanmışlar sevgiyle hallolmuyo herşey malesef
    Cevapla
  • Resul 1 ay önce Şikayet Et
    Bende bunu anlamıyorum. Ya madem çok sevdiniz neden ayrılıyor sunuz
    Cevapla
  • HACI 1 ay önce Şikayet Et
    Hikayeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti