Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları! Erdal Beşikçioğlu oy oranı...

Erdal Beşikçioğlu 2024 yerel seçimlerinde CHP Estimesgut adayı olarak belirlendi. Seçim sonuçlarının ardından Erdal Beşikçioğlu'nun seçimleri kazanıp kazanmadığı oldukça merak edildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları! Erdal Beşikçioğlu oy oranı...
Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları! Erdal Beşikçioğlu oy oranı...
GİRİŞ 04.04.2024 15:32 GÜNCELLEME 04.04.2024 15:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncuları arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olan isimler arasında. Seçim sonuçlarının ardından Erdal Beşikçioğlu'nun son durumu oldukça merak edildi.

Erdal Beşikçioğlu, CHP Etimesgut Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Ardından partinin belirlediği karar doğrultusunda ünlü oyuncu Beşikçioğlu, CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.

Erdal Beşikçioğlu kimdir ve aslen nerelidir? Dayısı ve eşi kim? Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı dizilerErdal Beşikçioğlu kimdir ve aslen nerelidir? Dayısı ve eşi kim? Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı diziler

Kurtlar Vadisi Filistin ve Behzat Ç. dizisi ile adından söz ettiren, ünlü oyuncu, en son  TRT ve MCG imzalı Sadık Ahmet filminde Kemal Gür karakteri ile oyunculuk performansı sergiledi. Beşikçioğlu, oyunculuk kariyerine ara verip, siyaset sahnesinde yerini aldı. 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ Mİ?

31 Mart'ta Ankara'nın ilçesi Etimesgut'ta açıklanan resmi olmayan seçim sonuçlarına (açılan sandık %99) göre, CHP'den aday olan Erdal Beşikçioğlu %56,57 oy oranı ile Etimesgut Belediye Başkanı oldu.

ETİMESGUT SEÇİM SONUÇLARI

Gökhan Zan Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Hatay seçim sonuçlarıGökhan Zan Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Hatay seçim sonuçları

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • AKP 1 ay önce Şikayet Et
    Millet cehepe ye ve yerepe denilen davasını satan a çöpümüzü toplama yetkisi vermiştir .. nokta
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    Sağcılar cebini düşünür, solcular ise davasını. Yuh olsun muhafazakarlara.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    etimesgut sanada yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Barbaros 1 ay önce Şikayet Et
    Bol bol polisçilik oynarsın artık. Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin..
    Cevapla
  • deli dumrul 1 ay önce Şikayet Et
    khrolsun dempkk chpkk itliği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı