Hakan Peker Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Safranbolu seçim sonuçları

Hakan Peker 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkanı adayı olarak belirlendi. Seçim sonuçlarının ardından, ünlü şarkıcı Hakan Peker'in seçimleri kazanıp kazanmadığı oldukça merak edildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Hakan Peker Belediye Başkanı oldu mu?  Seçimi kazandı mı? Safranbolu seçim sonuçları
Hakan Peker Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Safranbolu seçim sonuçları
GİRİŞ 01.04.2024 07:10 GÜNCELLEME 01.04.2024 08:28

Müzik dünyasından siyaset sahnesine atılan isimler arasında yer alan Hakan Peker, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olan isimler arasında. Seçim sonuçlarının ardından Hakan Peker'in son durumu oldukça merak edildi.

Hakan Peker, İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Ardından partinin belirlediği karar doğrultusunda eski 40 yıllık şarkıcı Hakan Peker İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.

Gökhan Zan Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Hatay seçim sonuçlarıGökhan Zan Belediye Başkanı oldu mu? Seçimi kazandı mı? Hatay seçim sonuçları

1981'ten günümüze kadar Türk pop müziğinin temsilcileri arasında yer alan Hakan Peker, en son 2020'de 'Beklerim Ölümüne' müzik videosu ile gündeme gelmişti. Daha önce siyaset sahnesinde yer almayan Peker 2023'te İYİ Parti'ye katıldı. 

HAKAN PEKER  BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ Mİ?

31 Mart'ta, Karabük'ün ilçesi Safranbolu'da açıklanan resmi olmayan seçim sonuçlarına göre (açılan sandık: %99), İYİ Parti'den aday olan Hakan Peker  %3,18 oy oranı ile Belediye Başkanı olmadı. 

SAFRANBOLU SEÇİM SONUÇLARI

Erdal Beşikçioğlu Belediye Başkanı oldu mu? Ankara Etimesgut seçim sonuçlarıErdal Beşikçioğlu Belediye Başkanı oldu mu? Ankara Etimesgut seçim sonuçları

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!