Survivor'da şok diskalifiyeler! Acun Ilıcalı açıkladı, 2 yarışmacı adaya gözyaşlarıyla veda etti

All Star senesiyle TV8 ekranına gelen Survivor'da bu sene diskalifiyeler de bir hayli fazla oldu. Survivor'un son bölümünde 2 kadın yarışmacı daha adaya veda etmek zorunda kaldı. İşte Acun'un açıklaması ile diskalifiye edilen isimler...

Survivor'da şok diskalifiyeler! Acun Ilıcalı açıkladı, 2 yarışmacı adaya gözyaşlarıyla veda etti
Survivor'da şok diskalifiyeler! Acun Ilıcalı açıkladı, 2 yarışmacı adaya gözyaşlarıyla veda etti
GİRİŞ 01.04.2024 08:13 GÜNCELLEME 01.04.2024 08:13

Zorlu mücadelelerin verildiği Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken üst üste gelen diskalifiyelere yenisi de eklendi. TV8'de devam eden yarışmaya 2 yarışmacı daha elveda dedi. 

Acun Ilıcalı Survivor'un son bölümünde 2 yarışmacı hakkındaki diskalifiye kararını açıkladı. Bu isimler ise Gizem Memiç ve Yağmur Banda oldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ise sağlık sorunları öne sürüldü.

Acun Ilıcalı, Gizem Memiç için geçirdiği 2 ameliyattan ötürü Survivor All star kariyerine devam edemeyeceğini ifade ederken, Yağmur Banda için ise şu ifadeleri kullandı: Ne yazık ki Yağmur, Survivor'a devam edemeyecek. Ayağı alçıya alındı.

2 HAFTA ERKEK ELEMESİ OLACAK

Yarışmacıları gözyaşlarına doğan diskalifiye kararının ardından iki hafta üst üste erkek elemesinin yapılacağı bilgisi hem yarışmacılar hem de seyirci ile paylaşıldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!