Yeşilçam'ın jönüydü! İzzet Günay yıllar sonra ilk kez göründü

Yeşilçam'ın jönleri arasında yer alan İzzet Günay uzun zaman sonra ilk kez kameralara yansıdı. 89 yaşındaki oyuncu, Bülent Şakrak ile bitlikte verdiği poz ile gündeme geldi. 1957'den beri oyunculuk yapan ve en son 2019'da Bir Türk Masalı'nda oynayan İzzet Günay'ın son hali dikkat çekti.

Yeşilçam'ın jönüydü! İzzet Günay yıllar sonra ilk kez göründü
Yeşilçam'ın jönüydü! İzzet Günay yıllar sonra ilk kez göründü
GİRİŞ 15.04.2024 18:02 GÜNCELLEME 15.04.2024 18:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

1957'de Caniko filmi ile mesleki kariyerine adım atan ve en son 2019'da İclal Aydın, Amine Gülşe ve Burak Sergen ile birlikte Bir Türk Masalı'nda rol alan İzzet Günay yıllar sonra ortaya çıktı. 

89 yaşındaki oyuncu İzzet Günay, TRT1 ekranında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncusu Bülent Şakrak ile bir araya geldi. Bülent Şakrak, Yeşilçam'ın jönlerinden olan İzzet Günay'ı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

'Oyumu Murat Kurum'a verdim' paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama

Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!

Bülent Şakrak, İzzet Günay ile birlikte çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden yayınlandı. Fotoğrafın altına ise "Dünyanın en güzel yaşlanan adamı", "Saçlar aynı sadece rengi değişmiş" gibi yorumlar yapıldı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Ottoman grandson 2 hafta önce Şikayet Et
    MaşaAllah
    Cevapla
  • Eren01 3 hafta önce Şikayet Et
    Kalbi duygularımla sevgilerimi saygılarımı sunuyorum kendilerine sağlık ve esenlikler dilerim.Tiyatrodan yetişmiş olmaları olağanüstü başarılı rol performansları ile güzel nostaljik ev mimarileri komşuluk ilişkileri eşsiz İstanbul manzaraları güzel seyir zevki sunmakta filmlerinde mutlaka geçmişin güzellikleride unutulmuyor ve kıymetli sanatçılarımızda asla unutulmazlar arasındadır.
    Cevapla
  • Ömer 3 hafta önce Şikayet Et
    RAB'bin sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin biz onların filmleriyle büyüdük çok sevdiğim Yeşil Çam oyuncularından biri . Maşallah yaş 89 RAB'bim hiç kimseyi ele ayağa koymasın.
    Cevapla
  • erdem değer 3 hafta önce Şikayet Et
    işte sanatçı bunun gibi adamlara denir. bindiği attan daha fazla kişneyenlere ise sanatçı değil ancak dizi sektörü işçisi denebilir.
    Cevapla
  • Güler Atabey. 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim değerli sanatçılarımız dan ,saçlar harika. Güzel kişiliği yüzüne yansımış, Allah'ım sağlıklı mutlu ömürler versin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı