Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular...

Zafer Algöz acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Annesinin ölümünün üzerinden bir ay geçmeden babasını da ebedi dünyaya uğurlayan oyuncu Zafer Algöz'ü sevenleri yalnız bırakmadı.

Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular...
Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular...
GİRİŞ 05.04.2024 12:21 GÜNCELLEME 05.04.2024 12:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

62 yaşındaki oyuncu Zafer Algöz, annesi Güner Algöz'ün vefatının üzerinden 24 gün geçtikten sonra bu kez de babası Cevdet Algöz'ü kaybetti. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz'dan geldi.

Can Yılmaz haberi sosyal medya hesabı üzerinden "Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailenize başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin" sözleri ile duyurdu.

'Oyumu Murat Kurum'a verdim' paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama

ZAFER ALGÖZ'DEN AÇIKLAMA

Kurtlar Vadisi'ndeki rolü ile akıllara kazınan Zafer Algöz daha sonrasında Instagram üzerinden şu açıklamayı yaptı: 

Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Atmosfer 4 hafta önce Şikayet Et
    Cem YILMAZ bu haberi 1 RAKI BARDAĞI İLE duyurmalıydı... Garip
    Cevapla
  • Son Osmanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Senin elinde iman terazisi mi varda insanların imanını konuşuyorsun pata ile imanın kimde olduğunu Allah bilir münafıklık yapıp gıybet etme şu mübarek ayda.
    Cevapla
  • Sivaslı Öğretmen 4 hafta önce Şikayet Et
    cennet ne kadar ucuz değil mi... ömrün boyunca Allah tan , kitaptan, ibadetten uzak dur , yer geldiğinde hatta dalga bile geç , ölünce de mekanı cennet olsun, yok ya cennet bu kadar ucuz mu kaldı ki cehennem de lüzumsuz değil...
    Cevapla
  • Bükücü 3 hafta önce Şikayet Et
    Sana mı kalmış insanların inanını yargılamak, haddini aşma.
    Cevapla
  • Rahatsız 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu durum çok oluyor eş ölüyor bir kaç ay sonra diğer eş ölüyor.
    Cevapla
  • osmanlı 4 hafta önce Şikayet Et
    başı sağolsun
    Cevapla
  • aziz 4 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!