Sanat camiasını yasa doğan ölüm! TRT sanatçısı Ömer Erdoğdular yaşamını yitirdi

TRT sanatçısı neyzen Ömer Erdoğlular, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Acı haber bugün geldi. Ömer Erdoğdular'ın ölüm haberini TRT Müzik duyurdu.

Sanat camiasını yasa doğan ölüm! TRT sanatçısı Ömer Erdoğdular yaşamını yitirdi
Sanat camiasını yasa doğan ölüm! TRT sanatçısı Ömer Erdoğdular yaşamını yitirdi
GİRİŞ 05.04.2024 09:17 GÜNCELLEME 05.04.2024 09:30

Kültür ve Turizm Bakanlığı Klasik Türk Müziği Korosu'nda yer alan neyzen Ömer Erdoğdular sanat camiasını üzen ölüm haberi ile gündeme geldi. Ömer Erdoğdular'ın vefat etiği bilgisini ise TRT Müzik duyurdu. 

1984 ile 1987 arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Klasik Türk Müziği Korosu'nun, ardından 2015'e kadar İstanbul Klasik Türk Müziği Topluluğu'nun parçası olan Ömer Erdoğdular bir süredir, hastalığı nedeniyle Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. 

Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştularZafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular

Neyzen Ömer Erdoğdular bugün hayatını kaybetti. Ölümüne ilişkin bilgi ise TRT Müzik tarafından şu ifadelerle verildi: 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Klasik Türk Müziği Korosu'nda görev yapan, yurt içi ve yurt dışında verdiği konserlerle birçok kişinin neyi tanıyıp sevmesini sağlayan, ülkemizin kıymetli sanatçılarından neyzen Ömer Erdoğdular'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yeşilçam'ın jönüydü! İzzet Günay yıllar sonra ilk kez ortaya çıktıYeşilçam'ın jönüydü! İzzet Günay yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti