Cimrilikle yaftalanmıştı! Çağlar Ertuğrul parasını nereye harcadığını böyle açıkladı

En son TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat'ta boy gösteren Çağlar Ertuğrul, daha önce düğünler hakkındaki açıklamasından ötürü cimrilikle suçlanmıştı. Yapılan yorumların ardından Çağlar Ertuğrul'un, harcamalarına yönelik yaptığı açıklama olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Cimrilikle yaftalanmıştı! Çağlar Ertuğrul parasını nereye harcadığını böyle açıkladı
Cimrilikle yaftalanmıştı! Çağlar Ertuğrul parasını nereye harcadığını böyle açıkladı
GİRİŞ 15.04.2024 19:56 GÜNCELLEME 15.04.2024 19:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

15 yıldan beri Türk dizi ve filmlerinde oyunculuk performansı sergileyen Çağlar Ertuğrul geçtiğimiz günlerde düğünlere yönelik yaptığı "Düğün mekanları pahalı, damatlık pahalı! Düğün yapmayın, nikah kıyın" açıklaması ile gündeme gelmişti.

Çağlar Ertuğrul'un bu yorumu sosyal medya üzerinden birçok kişinin eleştirilerine sebebiyet verdi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuyu cimri olmakla suçladı. Daha sonrasında ortaya çıkan gerçek olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!

En son TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan, günümüzde ise bir sinema filmi ve dijital dizideki rolünün hazırlıklarına devam eden Çağlar Ertuğrul parasının nerede harcadığını açıklayarak son noktayı koydu.

Yatırım yapamadığını ve parayı tutamadığını ifade eden 36 yaşındaki oyuncu Ertuğrul, "Parayı en çok kedi-köpek mamalarına harcıyorum" şeklinde konuştu. 

'Oyumu Murat Kurum'a verdim' paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan'dan yeni açıklama

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Onur 3 hafta önce Şikayet Et
    Onemli olan mutlu olmak kim ne isterse onu yapsin gucu yoksa esya alsin ev kiralasin abartmadan muhim olan mutlu olmak
    Cevapla
  • Bülent demir 3 hafta önce Şikayet Et
    Soğuk oyuncuydu bide cimriymiş ;((
    Cevapla
  • FBDemir 3 hafta önce Şikayet Et
    Düğünlere karslylm bence gereksiz masraf
    Cevapla
  • trk 3 hafta önce Şikayet Et
    kedi köpek mamasına harcadığınız kadar insana da harcasanız keşke
    Cevapla
  • Neslihan 3 hafta önce Şikayet Et
    Insanlar çalışsın yesin
    Cevapla
  • murat 3 hafta önce Şikayet Et
    Haklı adam. Düğün işi artık anlamsız ve saçma. Sade bir nikah çok daha hayırlı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu