"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan açıkladı

Engin Altan Düzyatan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından olası deprem riskine karşı oyunu Murat Kurum'a verdiğine ilişkin paylaşım ile gündeme geldi. Kısa süre için sosyal medyada büyük etkileşim toplayan paylaşımdan sonra oyuncu engin Altan Düzyatan'dan yeni bir açıklama geldi.

"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan açıkladı
"Oyumu Murat Kurum'a verdim" paylaşımıyla gündemdeydi! Engin Altan Düzyatan açıkladı
GİRİŞ 05.04.2024 14:37 GÜNCELLEME 05.04.2024 14:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Gazi'si Engin Altan Düzyatan, yerel seçimin izlerinin devam ettiği şu günlerde oyunu Murat Kurum'a verdiğine ilişkin sosyal medya paylaşımı ile adından söz ettirdi. Sonrasında ise açıklaması gecikmedi.

En son Star TV ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Engin Altan Düzyatan adına, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından X hesabından "İstanbul’u depreme hazırlaması için oyumu Murat Kurum’a vereceğim" paylaşımı yapıldı. 

Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!Zafer Algöz ölüm haberini böyle duyurdu: Cennette buluştular!

 Ancak bu paylaşımın Engin Altan Düzyatan'a ait olmadığı ortaya çıktı. Adresi Olmayan Ev isimli sinema filminin yapımcılığını üstlenen ve çalışmalarına devam eden oyuncu Düzyatan, paylaşımın yapıldığını hesabın kendisine ait olmadığını şu sözlerle ifade etti: 

Bu hesabın benimle hiçbir ilgisi ya da bağı yoktur. Tek kullandığım hesap bu hesaptır.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mirage 4 hafta önce Şikayet Et
    Versen de söyleyemezsin zaten. Bizdeki bu aşağılık kompleksi bitmedikçe hiçbir şey olamayız. Malumlar da fırsat buldukça ezer de ezer!
    Cevapla
  • anadolu... 4 hafta önce Şikayet Et
    zaten bir terslik olduğu belliydi ve olay beklediğimiz noktaya geldi. Bu sanatçı arkadaşların memlekete hayrı olan yollarda izleri olmaz.... ancak amerikalı bir aktör gibi Türk tarihini oynar ve unuturlar.. içlerinde birşey kalmaz çünkü onlaın inandığı bir gerçeklik değil... onların medeniyet kafası ve algısı londra paris vs vs....
    Cevapla
  • antepli 4 hafta önce Şikayet Et
    Kıvırdın yani.... yazık sana
    Cevapla
  • bilgece 4 hafta önce Şikayet Et
    niye korkuyorsun ki. sol cenah reklamla oyunu nereye verdiğini açıklıyor.
    Cevapla
  • küskün 4 hafta önce Şikayet Et
    chpkk ya oy verenler rahatça açıklayabiliyorsa Engin Kardeşimde açıklar yoruma gerek yok çakallar oyunun renginden dolayı hakaret edemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak