Murat Kurum destekçisi Sinan Akçıl'dan seçim açıklaması: Ülkemizi korumadan...

31 Mart yerel seçimlerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Murat Kurum'u açıktan destekleyen Sinan Akçıl eleştirilerin odağında yer alınca kendisini açıkladı. Müzisyen Sinan Akçıl, tarafı belli olmayan insanların çıkarından ve planından korktuğunu dile getirdi.

Murat Kurum destekçisi Sinan Akçıl'dan seçim açıklaması: Ülkemizi korumadan...
Murat Kurum destekçisi Sinan Akçıl'dan seçim açıklaması: Ülkemizi korumadan...
GİRİŞ 05.04.2024 10:17 GÜNCELLEME 05.04.2024 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

13 yıldan beri Türk müziğinin içinde yer alan Sinan Akçıl seçim döneminde Murat Kurum'a olan desteğini her anlamda hissettirdikten sonra sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Sinan Akçıl, yeni açıklaması ile gündeme geldi. 

Sinan Akçıl, 31 Mart seçimlerinden önce 'Sadece İstanbul' isimli şarkıyı seslendiren ve ardından  Murat Kurum'a olan desteğini şu sözlerle belirtmişti: Kendisini tanıdığım günden beri ona çok güzel duygular besliyorum. Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyumak için, oyumu ben Murat Kurum'a vereceğim. Bütün sorunların üstesinden geleceğine eminim. Şehri emin lafı da buradan geliyor zaten.

Seçimlerin sona ermesi ve sonuçların açıklanması ile de sosyal medya hesabı üzerinden "Bir arkadaşım diyor ki 'İstanbul gitti'. Sanki bir diğer partiye oy verenler Yunanistanlı. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için ve içinde yaşıyoruz. 4 buçuk yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak tek dileğim sizin de öyle olsun. Seçimler savaş değil, sevindirmeyin Türkiye düşmanlarını" açıklamasını yapmıştı. 

SİNAN AKÇIL'DAN YENİ AÇIKLAMA

Sinan Akçıl, seçim döneminde siyasal fikrini açıkça dile getirdikten sonra birçok ünlü arkadaşının arayıp "Türkiye'nin en büyük müzisyenlerinden birisin, girme şu vatan, millet, siyaset işine" dediğini anlattı ve ekledi: Alakayı çözemiyorum. Ok o zaman biz ülkemizi korumadan müzik yapalım sadece. Zarar görmem merak etmesinler...

Sözlerinin devamında en sevmediği insan profilinin tarafı belli olmayan kişi olduğu söyleyen Akçıl, tarafı belli olmayan insanın çıkarından veya planından korktuğunu ifade etti ve "Vatanı çok sevdiğim ya da bunu belli ettiğim için ben zarar görmem merak etmesinler..." dedi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Sinan bey bizim ülkemizde siyaset=hizmet anlayışı malesef daha oturmadı. Siyaset toplumda insanları bozuyor.
    Cevapla
  • Nergis 3 hafta önce Şikayet Et
    Fevkalade açıklama bravo sana sinan akçıl seni çok seviyorumm
    Cevapla
  • Adla 3 hafta önce Şikayet Et
    yolarinizi altindan yapsalar Ìstanbul yinede Nar körümüṣünüz ilik bilmez istanbul Ankara bela ğeliyor
    Cevapla
  • barbaroslar geliyor 3 hafta önce Şikayet Et
    bravo akcıla düzgün müzisyen
    Cevapla
  • devriye 3 hafta önce Şikayet Et
    Adamsın sinan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama