Bülent Serttaş'tan sert çıkış! “Etek giyerim ama...”

58 yaşındaki şarkıcı Bülent Serttaş gündemi meşgul eden açıklaması ile gündeme geldi. Daha önce erkek ve kadının kendine yakışanı yapması gerektiğini söyleyen Bülent Serttaş sosyal medyayı salladı.

Bülent Serttaş'tan sert çıkış! “Etek giyerim ama...”
Bülent Serttaş'tan sert çıkış! “Etek giyerim ama...”
GİRİŞ 17.04.2024 21:54 GÜNCELLEME 17.04.2024 21:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 40 yıldan beri müzik hayatına devam eden Bülent Serttaş geçtiğimiz günlerde kadın ve erkeklere ilişkin bir açıklamayla gündem gelmişti. Etek giyen oje süren erkeklere saygı duymadığını söyleyen Bülent Serttaş sosyal medyada çok konuşulmuştu. 

"Bugün etek giyen ve oje süren, yarın ruj sürer. Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla sosyal medya kullanıcılılarının gündemine gelen Bülent Serttaş yeni bir açıklama yaptı. 

'Mahsun Kırmızıgül öldü' denilmişti! Açıklama geldi'Mahsun Kırmızıgül öldü' denilmişti! Açıklama geldi

Kıbrıs'ta bir otelde konser veren Bülent Serttaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bugün ben istesem etek giyerim ama olmaz. Fazla karıştırmayın. Erkekler, erkek gibi giyinsinler!

16-17 BİN ADIM ATIYORUZ

Bülent Serttaş ayrıca, 14 kiloyu vermeye çalıştığını söyledi ve ekledi: Oturduğum sitede arkadaşlarım var. Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ile buluşup, her gün 16-17 bin adım atıyoruz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kayseri 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamsın. Ama laikcilere ayıp oluyo:)
    Cevapla
  • Turan 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok haklısınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar