Kızılcık Şerbeti Görkem'den tesettür açıklaması: Esas dibine inmek...

Show TV ekranında her Cuma izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti'ne Görkem karakteri ile dahil olan Özge Özacar tesettürlü role sahip olması hakkında konuştu. Özge Özacar, oyunculuğa kostüm bazlı bakmadığını aktardı.

Kızılcık Şerbeti Görkem'den tesettür açıklaması: Esas dibine inmek...
Kızılcık Şerbeti Görkem'den tesettür açıklaması: Esas dibine inmek...
GİRİŞ 21.04.2024 09:40 GÜNCELLEME 21.04.2024 09:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kısmet dizisindeki rolünün ardından, ardından çok konuşulan diziler arasında yer alan Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosuna dahil olan Özge Özacar, Görkem karakteri ile son günlerde adından söz ettiriyor.

Dizide, ailesinin yanında tesettürlü ancak sosyal hayatında tesettürsüz ve alkol alan bir karakteri canlandıran Özge Özacar, katıldığı bir ayakkabı markasının davetinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kızılcık Şerbeti 'Görkem' Özge Özacar kimdir? Evli mi? Özge Özacar'ın oynadığı diziler...Kızılcık Şerbeti 'Görkem' Özge Özacar kimdir? Evli mi? Özge Özacar'ın oynadığı diziler...

Show TV ekranında her Cuma akşamı seyirci ile buluşan ve dizide tepki çeken karakterlerden biri olan Görkem'i oynayan Özge Özacar'a açık bir kadını mı yoksa kapalı bir kadını mı oynamanın daha zor olduğu soruldu.

28 yaşındaki oyuncu, bu soruya "O karakterin kıyafeti neyi gerektiriyorsa onu giyiyorum. Şey gibi düşün açık bir hanımefendiyi oynadığımda “Açık bir hanımefendiyi olmak nasıl diye sorar mısınız?" şeklinde yanıt verdi.

Konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: Çok açıkçası orada kostüm bazlı bakmıyorum. ‘O karakteri nasıl daha doğru verebilirim’ kısmındayım. Çünkü hani açık bir hanımefendi de olsam kapalı bir hanımefendi de olsam o karakterin giydiği kıyafeti bir seçimdir. Benim meramım hikayede neyi anlatmak ister, sıkıştığı yer neresi? Yapaya kaymadan gerçekçi bir yerden bunu anlatmak… Bu yüzden ben karakterin esas dibine inmek benim için daha kıymetli oluyor. Aksesuar kısımları işin başka bir tarafı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Sinan can 1 hafta önce Şikayet Et
    İslam da türban diye bir şeye yoktur. Türban Fransız rahibelerinin başörtüsüdür. Kafayı deve hörgücü gibi bağlayıp dudakları boyayıp alt tarafa da bir tayt yada kot pantolon tesettür değildir. Ayet açık başörtülerinizi omuzlara kadar sallayın atın diyor ayet.
    Cevapla
  • Hurşit 1 hafta önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmemem ama tatil reklamınfa insanı çileden ! çıkarıyor.
    Cevapla
  • Sinirli 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne gibi çileden çıkıyorsun.
    Cevapla
  • Harun 1 hafta önce Şikayet Et
    Cehenneme gidin!!!
    Cevapla
  • ufuk 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen cennete mi gidicen...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor