10 kilo birden veren Zara zayıflama sırrını açıkladı! İşte Zara'nın diyet tüyoları

Kısa süre içinde verdiği kilolarla gündeme gelen Zara zayıflama sırrını ilk kez açıkladı. Diyet programını sevenlerini ile paylaşan sanatçı Zara sosyal medyada ilgi topladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

10 kilo birden veren Zara zayıflama sırrını açıkladı! İşte Zara'nın diyet tüyoları
10 kilo birden veren Zara zayıflama sırrını açıkladı! İşte Zara'nın diyet tüyoları
GİRİŞ 29.04.2024 12:13 GÜNCELLEME 29.04.2024 12:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

40 yıldan beri Türk Halk müziği alanında eserler seslendiren Zara, son günlerde verdiği kilolar ile dikkat çekiyor. 10 kilo birden zayıflayan sanatçı, 'Zara diyeti' diye adlandırdığı programını takipçileri ile paylaştı. 

2017'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da, en son TRT1 ekranında yayınlanan Mavera isimli dizide oyunculuk performansı sergileyen Zara, zayıflama sırrını ilk kez anlattı. 

Kısa süre içinde yaklaşık 10 kilo veren Zara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla zayıflamaya dair şu tüyoları verdi:

  • Akşam yemeği yok

  • 17.00'dan sonra yemek yemek yok

  • Gün içinde bolca sıcak içecek

  • Stressiz yaşam

  • Bol bol vitamin takviyesi

İşte Zara tarafından, uyguladığı diyet programına ilişkin o açıklama:

Öncelikle akşam yemeğini kestim. Son yemeğimi saat 17.00 sıralarında sonlandırıyorum. Eğer arkadaşlarımla dışarı falan çıkacaksam da onların yemeklerinden biraz tırtıklıyorum. Bunun çok büyük etkisini gördüm. Gün içerisinde sıcak içecekler tercih ediyorum genelde bitki çayları tüketiyorum. Özellikle de hanımlara sesleniyorum. Stres başlı başına bir kortizon hormonu gibi bir şeydir. Onu sürekli stresli kalarak aktif tuttuğun zaman kilo almamak mümkün değil. Çok fazla seyahat ettiğim içinde sık sık vitaminlerimi alıyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • turko 1 hafta önce Şikayet Et
    zara nın her hali güzel Allah sağlık Huzur versin
    Cevapla
  • Rofar 1 hafta önce Şikayet Et
    normalde kilolu bir insan kilo verebilmesi için kalori açığı vermesi yani ağzına kilit vurması lazım ama diyetisyen bozuntuları günde 6 öğün yiyeceksiniz diyor utanmasalar gece kalkıp 03 de de yedirecekler
    Cevapla
  • Yakışıklı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sabah iki dilim kepekli parça peynir zeytin bir yumurta öğlen bol güzel etli veya tavuklu veya balıklı yemek aralarda meyve akşam sadece salata bolca ve su bolca bunu yap bir ayda 10 kilo garanti 1200 kalori ha birde en az 3000 adım hergün kaslar içinde 10 mekik 10 şınav küçük kas açıcı hareketler bukadar hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!