Mustafa Sandal, yeni sektöre geçiş yaptı! Şimdiki işini duyanlar kulaklarına inanamadı

Geçtiğimiz sene açtığı ayakkabı dükkanıyla gündeme gelen ve işler yolunda gitmeyince kapatmak durumunda kalan Mustafa Sandal çok farklı bir sektöre geçiş yaptı.

Mustafa Sandal, yeni sektöre geçiş yaptı! Şimdiki işini duyanlar kulaklarına inanamadı
Mustafa Sandal, yeni sektöre geçiş yaptı! Şimdiki işini duyanlar kulaklarına inanamadı
GİRİŞ 19.05.2024 14:33 GÜNCELLEME 19.05.2024 14:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar boyunca piyasaya sürdüğü müzik parçalarıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Mustafa Sandal, yeni işiyle sosyal medya gündemine oturdu.

Geçtiğimiz sene kariyerinde değişikliğe giderek ticaret yapmaya başlayan Mustafa Sandal, bir ayakkabı markasının özel ürünlerini satmak için İstanbul Küçük Armutlu’da mağaza açmıştı.

Survivor All Star hakkında Acun Ilıcalı'dan radikal karar! Kimse bunu beklemiyorduSurvivor All Star hakkında Acun Ilıcalı'dan radikal karar! Kimse bunu beklemiyordu

Büyük oğlu Yaman için açtığı ayakkabı dükkanında işleri umduğu gibi yürütemeyince flaş bir karar almıştı. Yaklaşık 1 yıldır markaların özel tasarım ayakkabılarının satıldığı mağazasını kapatmak durumunda kalan Sandal, başka bir sektöre geçiş yaptı.

Araba, İsyankar, Gel Aşkım, Aya Benzer ve Suç Bende gibi şarkılarıyla kulakların pasını silen popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı. Bilindiği üzere Sandal, 1994'te yayımladığı ilk stüdyo albümü olan Suç Bende'yle önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı hâline gelmişti.

Kalben Sağdıç aslında kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler!Kalben Sağdıç aslında kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Ne dedin Mıstaa 1 hafta önce Şikayet Et
    Berber dükkanı açsaymış keşke, masrafsız iş, hem ünlüleride iyi yolardı, saç kesim 5000, sakal kesim 2500, kulak kılları yakma 1000, ağdayla alma 2000, lazerle alma 10 bin.
    Cevapla
  • Rsykdg 1 hafta önce Şikayet Et
    Belediyelerden bir konser kapsın yeter
    Cevapla
  • MezaraKadar.Com 1 hafta önce Şikayet Et
    Öyle olsun
    Cevapla
  • Engo 1 hafta önce Şikayet Et
    İranlı olup da nasıl insan kemalist olabiliyor ?
    Cevapla
  • HakKAN 1 hafta önce Şikayet Et
    bu ülkede parlatılamın en kolay yolu laik kemalist olmak. O da işine geleni seçti. Yalnız arada bir mülteci açıklaması yapıyordu çok komik sanki kendi bu ülkenin öz evladı.
    Cevapla
  • parlak 1 hafta önce Şikayet Et
    istanbul belediyesinde bir konser versin köşe ne gerek var ticarete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamaney'den Reisi açıklaması: Aksama olmayacak
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları